Partyflock
 

Bekendmaking stages Ultrasonic Festival

gepubliceerd door , op
Ultrasonic Festival is terug! Utrechts gezelligste festival strijkt wederom weer neer bij het mooiste plekje van Utrecht en omstreken, Maarssenveense Plassen!

Deze editie pakken we net als vorig jaar uit en zullen we weer vol met verrassingen zitten! Op het geheel vernieuwde terrein zal je je ogen uitkijken! Dikke stages en verrassend decor, maar ook kun je op ontdekkingstocht gaan naar geheime chill plekjes en misschien wel een secret stage. Maar het absolute hoogtepunt van dit jaar is toch wel onze super dikke line-up! Nóg meer namen en nóg meer diversiteit tijdens Ultrasonic Festival 2019!

Paradijs voor hardstyle & 90's liefhebbers
Hardstyle liefhebbers komen tijdens Ultrasonic Festival behoorlijk aan hun trekken. Hardlife gaat van Early en euforische Hardstylenaar Raw Hardstyle en zo door richting de avondshow. We hebben een line-up vol koningen met o.a. Warface, Bass Modulators, Psyko Punkz en Hard Driver. Intussen gaat het in de 90's area terug in de tijd en verzamelen we de meest goedlachse DJ's van ons land. Lekker stampen op Paul Elstak, ouderwets hard gaan samen met Darkraver, een feest der herkenning tijdens DJ Jean en niet te vergeten meebléren met Dj Rob & MC Joe, net als toen!

Techno, house, urban en alles ertussenin
Het stralende middelpunt van Ultrasonic Festival is net als vorig jaar The Hill! Onderaan de bekende 'berg' van de Maarssenveense Plassen rijst onze mainstage op met een dikke show, spraakmakende acts en natuurlijk een fantastisch uitzicht! Ook zal er dit jaar een VIP Deck (balkon) tegenover de mainstage staan! Je wordt hier verwelkomd door o.a. Blasterjaxx, Lucas & Steve, Quintino, Wildstylez en last but not least.. Lil Kleine!

House & Techno wordt na het succes van vorig jaar wederom weer gehost door Utrechts eigen Wouter S! Maar ook met namen als Secret Cinema, Benny Rodrigues, Michel de Hey & Pablo Discobar Soundsystem weet je dat dit een heerlijk dagje wordt!

Ultrasonic Festival is niet hetzelfde zonder de HIPSTER stage. Al jaren onbetwist maar gaan dit jaar toch echt next level! Een ongekend spetterende line-up met de grootste namen tot de grootste talenten van dit land! 1 + 1 = 2 toch?!? Wat dacht je van Bizzey, Josylvio, Freddy Moreira en Johnny 500? Hiphop en Urban zijn zelden zo groot geweest en daar zal je merken als je met een schorre keel en zere voeten weer naar huis toe gaat.

Haal je tickets voor het te laat is
Ook zonder kristallen bol weten we al dat het een drukke bedoeling gaat worden op 13 juli. Zowel de Super Early als de Early Bird Tickets waren binnen een mum van tijd uitverkocht! Gelukkig kun je nu wel nog een Regular Ticket bemachtigen voor maar € 42,50, mits je niet te lang wacht. En zeg nou zelf, dat is toch geen geld voor de dag van je leven? Wil je het nog specialer maken, koop dan een VIP Ticket voor het mooiste uitzicht, met een eigen ingang, een privé bar en nog meer extra's.

Line-up