Partyflock
 

Een ode aan een van de grootmeesters van de hiphop: Dre Day in Paradiso.

gepubliceerd door , op
flyer Juicy
FeestJuicy · Dre Day
OrganisatieJuicy Site
 ⊂ Fijne Snuiters Site
LocatieParadiso Site
Datumzaterdag 16 maart 2019
StadAmsterdam
De organisatoren van Juicy vonden dat het, na een stijf uitverkochte 'Biggie Tribute' te Amsterdam Roest, tijd was voor een ode aan [iDr. Dre, de artiestennaam van André Romelle Young (Compton, 18 februari 1965). Hij wordt beschouwd als dé grondlegger van de G-funk en de succesvolste hiphopproducent ooit. De lijst van artiesten waarmee hij heeft samengewerkt is lang en gaat van Alicia Keys tot Tupac Shakur.

Juicy, bekend van hun vrijdagmiddagborrels in Amsterdam doen het voor deze keer dus iets anders. Even geen VrijMiBo, maar een [/i]nutin' but a G thang[/i] clubavond van formaat. Verwacht keiharde en Juicy hiphop, zoals je van de organisatie gewend bent. En natuurlijk heel veel Dr. Dre, plus de artiesten waarmee André Young gewerkt heeft.

De avond zal gehost worden door ras entertainer O-Dog alias Sir Randall en in de hoofdzaal zullen de beats verzorgd worden door DJ ABSTRACT" Snelle Jelle, DNS en Team Juicy. In de kelder van de Paradiso zorgen de DJ's van de Juicy familie voor de vertrouwde sound van Juicy.