Partyflock
 

Dansen op de grootste hits met Frühstück

gepubliceerd door , op
Nu al feest! Dansen van 20.00 uur tot 00:00 uur is het nieuwe uitgaan. Veel praktischer en met meer energie feest vieren. Frühstück is meteen de dansvloer op en je weekend de beste start geven.

De organisatoren van vroege clubavond Frühstück en festival Cuisine de Fous komen met dit nieuwe concept: Frühstück. Met het landelijke succes van Frühstück is gebleken dat veel mensen het zat zijn om tot middernacht te moeten wachten tot je ergens kan gaan dansen. Het blijkt net zo leuk (en wel zo praktisch) om gewoon om 20.00 uur te beginnen met feesten en rond middernacht voldaan naar bed te gaan, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt. Voor de liefhebbers van housemuziek wordt met Frühstück aan deze behoefte voldaan, maar omdat er ook veel mensen zijn die op de grootste hits de nacht in willen dansen, besloten Willem de Vree (Cuisine de Fous) en Melvin Bruhn (De Microclub) hun krachten te bundelen voor een nieuwe, vroege en vrolijke uitgaansavond.

Willem en Melvin: 'Nadat we samen een editie van De Microclub in [i]Den Haag hadden georganiseerd, werd ons al snel duidelijk dat we vaker iets samen wilden doen. Het concept van De Microclub heeft zich al bewezen en als we dit combineren met de feestelijke aankleding van Cuisine de Fous plus een muzikale avond vol dansbare en herkenbare nummers, dan zijn we ervan overtuigd dat de bezoekers van Frühstück lekker een paar uur uit hun dak kunnen gaan, om daarna met een glimlach (een beetje bijtijds) naar bed te gaan'.

De eerste editie van Frühstück in Utrecht vindt plaats op zaterdag 18 mei.