Partyflock
 

Ben Sims met exclusieve house set op Zomervreugde Festival

gepubliceerd door , op
flyer Zomervreugde Festival
Onder zijn alias Ron Bacardi draait de Engelse techno legende Ben Sims een exclusieve house set op Zomervreugde Festival. Dat maakte de organisatie van het nieuwe festival in Arnhem zojuist bekend.

Ron Bacardi draait op de house stage, die gehost wordt door het Arnhemse poppodium Luxor Live, naast DJ's als De Sluwe Vos, Cinthie, Boris Werner en Chris Stussy. De organisatie prijst zich gelukkig met dit programma, met in het bijzonder het weten te strikken van Ron Bacardi. Hij stond slechts twee keer eerder in Nederland en draait heel selectief in een aantal wereldbekende clubs als Concrete (Parijs), Fabric (Londen) en Panorama Bar (Berlijn).

Eerder al maakte de organisatie de line-up bekend van de r&b/hiphop stage, die door Vunzige Deuntjes en Watermeloen gehost wordt. Daarop prijken namen als Yung Felix, Jayh Jawson, Bokoesam, DJ Irwan en Odin. De line-up van de overige podia wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Het festival vindt plaats op 25 mei 2019 van 13:00 tot 00:00 op Papendal in Arnhem. De eerste twee ticketfasen zijn reeds uitverkocht en de reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar via zomervreugdefestival.­nl.