Partyflock
 
­ Nederland

HipFest Scheveningen maakt volledige programmering bekend

anoniem gepubliceerd op
HipFest
1 maart 2019
Op zaterdag 6 april 2019 brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen voor de vijfde keer los: HipFest. Van 19:00 tot 03:30 uur barsten meerdere (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat wederom uit hun voegen door het muziekgeweld van bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben!

De volledige line-up van HipFest 2019 is bekend!
HipFest 2019 heeft een programmering om je vingers bij af te likken:



HipFest PreParty en Warming-Up
Speciaal voor de jubileumeditie start HipFest met een PreParty op vrijdagavond 5 april om 20.00 uur in Muziekcafé De Maatschappij, met onder andere Vrou-ka en Stoorzender in de line-up. Onze host Pat Smith besluit de party achter de draaitafels. Zaterdagmiddag 6 april vanaf 13.00 uur warmt HipFest alvast op met drie supertoffe intieme sessies en een showcase van piepjonge maar talentvolle bands. De vier locaties voor deze festivalwarming-up worden online bekendgemaakt.

HipFest
Op HipFest spelen bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben! Beleef het mee in de meest historische winkelstraat van Scheveningen, op nog geen 50 meter afstand van de Noordzee. Dompel je onder in het festivalgedruis, waar je op diverse podia in de winkels en horecagelegenheden van de Keizerstraat kunt genieten van een brede programmering van indierock, alternatieve rock en garagerock tot reggae, Americana, folk én Urban. Geniet samen met ons van boeiende muziek en opwindende artiesten. In de afgelopen jaren kon je onder andere Bartek, the Silverfaces, Darlyn, BlackBoxRed, Paceshifters, The Mysterons, San Dollar, MOOON en Iguana Death Cult ontdekken op HipFest. In 2018 trok HipFest gedurende de dag circa 3.500 bezoekers.