Partyflock
 

Nederlands DJ duo Magnificence bevestigd voor Creamfields Festival 2019

gepubliceerd door , op
flyer Creamfields
Het Nederlandse house dj duo Magnificence heeft aangekondigd dat ze deze zomer zullen optreden tijdens het toonaangevende Creamfields Festival in Groot Brittanië. Hiermee is Magnificence een van de meest recente toevoegingen aan de line-up, die al door velen wordt gezien als een van de sterkste festival line-ups van aankomende zomer, met o.a. Calvin Harris, Swedish House Mafia, Deadmau5, Tiësto, Martin Garrix, Camelphat, Faithless en The Chemical Brothers.


De aankondiging werd dinsdag 26 februari openbaar gemaakt via de Instagram van het duo en het management. De mentor van het duo, de Zweedse dj Axwell, heeft een plek voor het duo heeft gereserveerd op zijn Axtone Arena stage op donderdag 22 augustus. Naast Magnificence zijn hier o.a. Kryder, D.O.D. en Chocolate Puma te vinden.

Het dj-producers duo uit het noorden van Nederland, lanceerde zichzelf in de scene toen het Zweedse trio van Swedish House Mafia twee van hun EP tracks opnam in hun reünie set tijdens Ultra Music Festival 2018 in Miami en de 3e in de Axwell /\ Ingrosso set twee dagen eerder. Dankzij de impact van de platen volgde al snel een uitnodiging voor studiosessies met Axwell in Stockholm en volgde er veel support van de top dj's gedurende heel 2018. Niet alleen Axwell uitte zijn lof voor Magnificence, ook gaan de geruchten dat de mannen momenteel in de studio zitten met enkele van de Nederlandse top dj's, waaronder Martin Garrix.

Het verhaal tussen Magnificence en Creamfield begon al eind vorig zomer, toen Axwell zijn After Video van het festival publiceerde op zijn Instagram account, met daarin een nog niet eerder uitgebrachte Magnificence plaat. Ook die plaat trok direct de aandacht van veel DJ's maar is tot op de dag van vandaag nog niet uitgebracht. Mede de reden waardoor zowel fans als DJ's hoop hebben dat deze Creamfields aankondiging niet de enige aankondiging van Magnificence zal zijn dit voorjaar, maar dat er binnenkort ook nieuwe muziek uitgebracht gaat worden.