Partyflock
 

Spinnin' Records artiesten en label genomineerd voor negen International Dance Music Awards

gepubliceerd door , op
afbeelding Spinnin' Records artiesten en label genomineerd voor negen International Dance Music Awards
Spinnin' Records en zijn artiesten zijn genomineerd voor negen International Dance Music Awards (IDMA's). Het Nederlandse muzieklabel ontving nominaties voor Best Label en Best YouTube Channel, en zag ook IDMA nominaties binnenkomen voor Spinnin' artiesten Alok, EDX, Nora En Pure, Tiësto en Vintage Culture.

De uitreiking van de IDMA's wordt wereldwijd gezien als een van de hoogtepunten van de jaarlijkse Winter Music Conference (WMC), dit jaar van 25 tot 28 maart in Miami. Het is tevens de langstlopende award-ceremonie die internationaal gefocust is op elektronische (dans)muziek.

Voor de 33e editie van de IDMA's is Spinnin' Records genomineerd voor Best Label én Best YouTube Channel (een van 's werelds meest populaire muziek kanalen met bijna 25 miljoen volgers).

Verder ontvingen ook meerdere Spinnin' artiesten een IDMA nominatie. Zo werd Braziliaans DJ/producer Alok genomineerd voor Best Male Artist (Pop/Electronic), terwijl Zwitsers DJ/producer EDX werd genomineerd voor Best Remix voor zijn versie van Charlie Puth's 'How Long'.

Nora En Pure ontving een nominatie voor Best Female Artist (House) én Best Podcast/Radio Show met 'Purified', naast Tiësto voor zijn Club Life radioshow. Tiësto werd ook genomineerd voor Best Pop/Electronic Song voor zijn hit 'Jackie Chan', samen met Post Malone. Tenslotte kreeg de Braziliaanse DJ/producer Vintage Culture een IDMA nominatie voor Best Male Artist (House).

Stemmen is mogelijk tot 10 maart via de IDMA voting link.