Partyflock
 
­ Nederland

Lange Frans & friends 29 maart in Panama

gepubliceerd door , op
Lange Frans' Amsterdams Voorjaarsconcert
18 februari 2019
Na het succesvolle nieuwjaarsconcert komt Lange Frans terug naar Panama! Op vrijdag 29 maart zal Lange Frans samen met Jayh Jawson, Tabitha ervoor zorgen dat ook deze editie weer ongekend gezellig gaat worden. Tussen deze spetterende optredens zal DJ NINA jullie gek maken met de leukste urban tunes. Het is nog niet zo lang geleden dat Lange Frans in Club Panama heeft gestaan, maar het is weer tijd voor een avondje oer-Hollandse gezelligheid!

Lange Frans begon op zijn 17e als rapper. Hij begon met zijn buurjongen Bart het duo Lange Frans en Baas B. Grote hits als ''Mee naar Diemen Zuid'' en ''Het land van'' komen uit de koker van de beide jongens. Ook met andere artieste heeft Lange Frans flink aan de weg getimmerd, zoals het nummer Zing voor me, met Thé Lau. Onlangs heeft Lange Frans weer twee nieuwe singles uitgebracht: ''Marieke'' en ''Vergeven''. Deze zullen ook zeker langskomen tijdens dit concert.

Lange Frans heeft een drukke agenda, maar hij heeft voor Club Panama weer een plekje vrijgemaakt. Dus mis deze kans niet op een gezellige avond in de sfeervolle Club Panama in Amsterdam op vrijdag 29 maart in Amsterdam Oost! Voor meer informatie over Club Panama kun je terecht op de website panama.nl. Voor VIP aanvragen of andere vragen over het evenement kan je bellen naar 020-3118686. Ook staat het evenement op Facebook

Tot vrijdag 29 maart!