Partyflock
 
­ Nederland

Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Kris Kross Amsterdam eerste namen SLAM! Koningsdag

anoniem gepubliceerd op
Vandaag heeft de organisatie van SLAM! Koningsdag de eerste namen bekend gemaakt voor SLAM! Koningsdag 2019 in Alkmaar. Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan zullen zaterdag 27 april de Mainstage van het leukste Koningsdagfestival van Nederland betreden.

SLAM! Koningsdag biedt dit jaar meerdere stages en meerdere muziekstijlen. We zullen er samen met jou voor zorgen dat 27 april 2019 een dag wordt om nooit te vergeten! En er komen nog veel meer knallers aan, luister volgende week vrijdag naar SLAM! en hoor als eerste wie de tweede stage gaat hosten!

De kaartverkoop is gestart op vrijdag 1 februari om 17.00 uur. De (Super) Early Birds vlogen als jonge vogeltjes het nest uit en zijn inmiddels uitverkocht.

De ticketprijzen zijn als volgt:

Super Early Bird € 17,50 UITVERKOCHT
Early Bird € 18,50 UITVERKOCHT
Regulier € 22,50
Late Bird € 27,50 (vanaf 20 april)


(alle prijzen plus € 2,50 servicekosten)

SLAM!
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Dua Lipa, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma's als Club Ondersteboven, De ochtendshow met de meeste muziek, The Boom Room, SLAM! MixMarathon en het jaarlijkse SLAM! Koningsdag event in Alkmaar.