Partyflock
 
­ Nederland

deepsense voor tweede keer in Luxor Live

anoniem gepubliceerd op
Na een geslaagde eerste editie, opent deepsense op zaterdag 9 februari voor de tweede keer haar deuren in Luxor Live te Arnhem. JM Evenementen brengt dan met deepsense wederom een unieke mix van muziekstijlen naar Arnhem met een hoge kwaliteit en de grootste namen uit de scene. Het doel van het evenement is even weg zijn van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het feest ook aangeeft. Kom naar deepsense in Luxor Live en luister, kijk, proef en voel. Beleef de muziek die je zintuigen streelt en je diep van binnen raakt.

Uiteenlopende muziekstijlen
deepsense brengt weer diverse muziekstijlen samen op één evenement. Feestgangers genieten op deepsense niet alleen van house, maar ook van tech-house en techno.

Brede line-up
De line-up van deepsense Luxor Live bestaat uit een mix van bekende en minder bekende artiesten uit de scene. De mooie combinatie van Benny Rodrigues, Ici Sans Merci, Steve Marthin, Charlotte Schwartz en Tim Herfst B2B met MOHN zorgt voor een verrassend evenement. De artiesten hebben ieder een andere stijl waardoor je continu compleet verrast wordt en ieder optreden anders beleeft. Van funky house tot aan diepere techno. Deepsense biedt het op zaterdag 9 februari allemaal!

Van rollende tech-house naar melodieuze techno
deepsense streelt je zintuigen. Luister, kijk, proef en voel tijdens deepsense Luxor Live op zaterdag 9 februari. Luister bijvoorbeeld naar rollende tech-house, melodieuze techno en proef de sfeer.