Partyflock
 
­ Nederland

Essence of Trance by RAM

anoniem gepubliceerd op
Essence of Trance by RAM
17 januari 2019
Zaterdag 6 april staat de Amsterdamse dj RAM achter de draaitafels in Paradiso Noord voor een bijzonder unieke clubavond. Een eenmalige beleving die puur is opgezet voor de meest gepassioneerde Trance
liefhebbers. Vanuit RAMs essentie van Trance zal alleen de mooiste Trance van het laatste decennium samenkomen in een zes uur durend oorgasme.

RAMs "Essence of Trance"
Essence of Trance draait bij RAM niet om de al zo vaak gedraaide Classics, maar juist om de minder commerciële, emotionelere Trance waar je jezelf volledig in kunt verliezen op de dansvloer. Was dat laatste trouwens niet ooit de essentie van trance? Precies!! En die emotie wil RAM in deze avond graag naar voren halen. Het kippenvel bij je op de armen toveren, een glimlach zien verschijnen en bij een gevoelige breakdown misschien wel een traantje weg pinken. Al deze emoties komen namelijk samen tijdens deze eenmalige 'journey' in Amsterdam Noord.

RAM legt uit
"Het is belangrijk dat het concept van deze avond voor iedereen duidelijk is. Ik wil jullie graag meenemen in mijn meest persoonlijke set ooit. Een muzikale reis die ik al heel lang met jullie wil delen, maar in mijn normale sets kom ik daar nooit aan toe. Deze set dus geen mix van tech-, psy- of hardtrance, maar een goed opgebouwde reis met unieke Trance pareltjes uit het laatste decennium. Ik weet waar ik ons naar toe wil brengen, het wordt een bijzondere nacht waarin het delen van de muziek die ik ervaar als 'soulfood' centraal staat!"



Slechts 400 tickets beschikbaar
Zorg dat je er als de kippen(vel) bij bent, want dit eenmalige evenement kent een zeer gelimiteerd aantal entreetickets. Er zijn slechts 400 beschikbaar, waarvan een deel zelfs gereserveerd is voor de buitenlandse markt. Dit is een exclusief evenement! Er zijn geen 'early- of latebird' acties gepland. 1 prijs en op=op! Kaartverkoop gaat via de ticketprovider van Paradiso zelf. Tickets kosten € 22,00 (ex Fee). Essence of Trance start om twaalf uur middernacht en duurt tot zes uur 's morgens. Voorafgaand kent Paradiso Noord nog een avondprogramma. Om de doorstroom te bespoedigen zullen de deuren voor jullie om halftwaalf opengaan. Parkeren kan het beste in de garage van de A'dam Toren

Let op: We willen nu alvast duidelijk aangeven dat Paradiso Noord niet met contant geld werkt en alles dus via PIN gaat! En last but certainly not least; de kwebbelruimte is naast de rookruimte en de dansvloer is een dansvloer! ;)