Partyflock
 
­ Nederland

De leukste feestjes met een dresscode in januari

gepubliceerd door , op
De leukste feestjes met een dresscode in januari
9 september 2015
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode.
Januari 2019! Een nieuw jaar, een jaar vol leuke feestjes. Hieronder een selectie!

Vrijdag 11 januari De Gooische Nieuwjaarsborrel
Heb jij je altijd al eens willen voelen en gedragen als een echte Gooise vrouw? Of man natuurlijk, dan is dit jullie kans: De Gooische Nieuwjaarsborrel in Vinkeveense vestiging van The Harbour Club. Het jaar nieuwe jaar inluiden en het glas heffen op de start van 2019.

De Dresscode op dit feestje is Feestelijk. Laat de gooise rode broek en de parelkettingen maar thuis hoor! Heren: een heel pak is niet nodig, maar trek gerust een mooi jasje met een goed overhemd aan. Dames: jullie hebben keuze genoeg. Je kan gaan voor de altijd veilige little black dress, maar het mag ook iets spannender. Een mooi jumpsuit of een tof dames smoking pak.

Vrijdag 18 januari 90's Now
In de Kunstlinie in het Flevolandse Almere is er vrijdag de 18e het 90's Now feest. Lekker losgaan op de 90's hit classics en happy hardcore beats. Terug naar je jeugd, a trip down memory lane.

Wat droeg je ook alweer in de 90's? Was house en gabber je ding dan was het een jeans, het liefst Levi's 501, dat was toen de kleding hit. Een trainingsjack er op en je Nike Air Max er onder. Was je meer van de grunge stroming had je een spijkerbroek met scheuren op je knieen, een Nirvana t-shirt en een houthakkersblouse aan.

Vrijdag 25 januari Beestenboule
Op 25 januari kan je van 22:00 uur tot 06:00 uur De Dock Steigercafé in Nijmegen de beest uithangen, want hier vind je Beestenboule. Je kan er de Boule de Bloule laten en lekker apenkooien op de circus playground. Er zijn op dit mini festival genoeg chill spots, maar er zijn ook een rave stage en een groove floor. Je mag experimentele, elektronische tunes en funky, swingende muziek verwachten.

De Dresscode is natuurlijk voor de hand liggend en heel toepasselijk: Beestenboule. Ik zeg haal die kattenoortjes diadeem van stal, trek alle dierenprints die je maar kan vinden uit de kast en amuseer je. Maak er een beestachtig goed feestje van!!

Zaterdag 26 januari The Hollywood Edition
Een week later zijn we weer terug bij The Harbour Club. Dit keer in de Amsterdamse vestiging en wel voor het super chique "The Hollywood Edition". De rode loper wordt voor jullie uitgerold zodat je je kan wanen op een Hollywood jetset VIP feest. Alles wordt uit de kast gehaald voor een glamoureus feestje. Cocktails en champagne, glitter en glamour, dj's en live acts. Het zal je aan niets ontbreken.

De dresscode is Glitter en Glamour en bij de entree hanteren ze een streng deurbeleid! Jeans en sneakers zijn absoluut niet toegestaan. Ga als man dus voor een mooie pantalon met (lak)veterschoenen en eventueel zelfs een mooi colbert jasje. Dames: de glitter jurkjes mogen weer aan hoor!! Een paar mooie pumps eronder, haar en make-up mooi verzorgd, nageltjes in de lak en gaan!

Zaterdag 26 januari Vip Luxe New Year Party
Op dezelfde dag is er nog een VIP feestje. Dit keer in 2nd Floor, Zoetermeer. Je wordt ontvangen met een glas bubbels om vervolgens de prachtig aangeklede areas te betreden. Er zijn meerdere zones en je kan hier dansen op techno, progressive, trance, house en techhouse.

De Dresscode is simpel: Dress to impress, iedereen op z'n mooist! Maar is deze dresscode wel zo simpel? Jeans zijn in ieder geval niet toegestaan. Dus heren: een mooie pantalon of chino met een feestelijk overhemd en nette veterschoenen. Dames een mooi feestelijk jurkje of een jumpsuit. Glitters mogen best. We vieren tenslotte dat 2019 is begonnen! Veel plezier!