Partyflock
 
­ Nederland

New Years Eve
The Big Bang Reunion

gepubliceerd door , op
New Years Eve
19 november 2018
FeestNew Years Eve · The Big Bang Reunion
Datummaandag 31 december 2018
LocatiePompgebouw Schutterspark Site
'Intensss keert wederom terug met een groot zuidelijk New Years Eve feest. Eerder zag het er naar uit dat ze niet meer samen met 1500 fantastische partypeople het nieuwe jaar in konden gaan. Door een heleboel nieuwe ontwikkelingen rondom de Pompgebouwen in Brunssum zijn deze toch weer beschikbaar gekomen.

Ze presenteren dan ook met trots, New Years Eve Pompgebouwen 'The Big Bang Reunion'! Een reunie met 3 area's (house/EDM, RnB & freestyle/hardstyle), 1500 fantastische partypeople en met méér dan 25 DJ's! Alle area's + de line-up hebben een dikke make-over gekregen zodat we een NYE hebben als nooit tevoren!

Knal samen met Intensss het nieuwe jaar in en ga los op de beste muziek van Thomas Newson, Outsiders, The Boy Next Door, Genius, Des Santos, DJ Puri, Pavo, Kim Kaey, Fenomeno en een heleboel andere namen! Kortom een oud op nieuw dat je niet wilt missen! Bestel je tickets via shop.tixx.nlvoor maar 24.50€ ex. fee. Liever een hardcopy ticket? Geen probleem, die kun je gemakkelijk scoren bij één van de aangesloten voorverkoopadressen die Intensss aanbiedt. Meer info over het evenement, de ticketverkoop en de line-up is te vinden op intensss.nl of de Facebookpagina Intensss-Events. See you at NYE Intensss!'