Partyflock
 
­ Nederland

Les Secrets de Versailles
Gekostumeerd oud & nieuw feest

anoniem gepubliceerd op
Les Secrets de Versailles
18 december 2018
Oudjaarsnacht worden de vier verdiepingen van levenstheater Mayer Manor (Nes 116, Amsterdam) omgetoverd tot geheime kamers van Versailles. Inclusief troonzaal, koninklijke vertrekken, boudoir van Marie Antoinette, catacomben van Markiezin de Sade én badhuis met sauna, koperen baden en gouden harpmeisjes. Dresscode is de Franse monarchie (1660-1792), met een absurdistische twist. 'Les Secrets de Versailles' (21:00-06:00) wordt georganiseerd door Lloyd-Acardi, in samenwerking met Tenclub. Koning Louis of France bepaalt wie wel of niet waardig genoeg is om een uitnodiging te ontvangen voor de verborgen facebookpage (privé event), aan de hand van enkele excentrieke vragen op de website.

Animation Absurde,
Musique Magistrale
De zinnenprikkelende kamers, trappen en dansvloeren van het 'petit palais' worden gevuld met klassieke livemuziek (violen, trompetten, gitaren, harp) in samenspel met elektronische klanken van deejays après la lettre.

Line-up


Daarnaast biedt de grootsheid van Versailles artistieke, theatrale uitingen zoals opera, ballet, hofdans, acrobatiek, pantomime, poëzie en magie.

Let Them Eat Cake!
Alle zintuigen worden gestimuleerd tijdens 'Les Secrets de Versailles'. Geniet van de open bar, pâtisserie royale, hors d'oeuvres, oesters en andere afrodisiaca om het nieuwe jaar mee in te luiden. De Koning verwent zijn gasten met smakelijke traktaties, bruisende wijnen, schuimige ales en prachtige mixen - alles om de lippen en kelen de hele nacht nat te houden!

Voor meer informatie kan men de website bezoeken.

1 opmerking

 
The article you have shared here very awesome. I really like and appreciated your work. I read deeply your article, the points you have mentioned in this article are useful
http://potty-racers3.com