Partyflock
 
­ Nederland

Down The Rabbit Hole
De eerste namen

anoniem gepubliceerd op
Down The Rabbit Hole
12 december 2018
Vandaag wordt het eerste deel van het programma bekendgemaakt:

Editors
Op hun nieuwe album Violence zetten de live onverslaanbare Engelsen hun dramarijk aanzwellende indierock met gebalde vuisten op standje orkaankracht.
Thom Yorke
Tomorrow's Modern Boxes: De eigenzinnige frontman van Radiohead volgt grofweg in de voetstappen van zijn band, maar neigt daarbij meer naar trippy sfeerexperimenten met vintage elektronica.
Underworld
Een optreden van deze Britse ravepioniers is altijd speciaal, want de liveshows van Karl Hyde en Rick Smith overdonderen meer dan welke andere dance-act ook.
Foals
De hoogritmische postpunkers annex mathrockers uit Oxford keren terug op Down The Rabbit Hole om je compleet binnenstebuiten te spelen.
Robyn
De Zweedse grande dame van de euforische synth- en electropop staat al meer dan twintig jaar ongenaakbaar aan de top.
Skepta
Rauw en duister zijn z'n raps, dreigend en sinister de muziek. MC Skepta is niet voor niets de koning van de grime. Leggo!
Vampire Weekend
De New Yorkse indieband die graag afroritmes door zijn muziek spatelt, keert na vijf jaar afwezigheid terug met een nieuw album én een show op Down The Rabbit Hole.
The Roots
Aangevoerd door drummer/vinylnerd Questlove en freestyleboss/zanger Black Thought dropt de negenkoppige Legendary Roots Crew al meer dan 25 jaar een funked-up mix van hiphop, soul, jazz en sousafoon-powered Illadelphian grooves.
AURORA
Beeldschone electropop uit de Noorse natuur als tegengif voor onze drastisch ontsporende wereld. Om over na te denken én op te dansen.
Beirut
Ambachtelijk bereide melancholieke liedjes, waarin warmbloedige blazers vaak een hoofdrol spelen.
David August
Producer/componist met een hang naar avontuurlijke liveshows. Virtuoze soundscapes met ambient, clubbeats, gothrock en fieldsamples om met open mond van te genieten.
Kamasi Washington
Deze jazzsaxofonist en zijn onverslaanbare band gooien alle smaken jazz, maar ook blues, soul, gospel en een flinke vuistvol funk in de mix. Legendarisch in levenden lijve.
Khruangbin
Hype-alarm! Thaise funk en rock uit de jaren 60 en 70 gaan een-tweetjes aan met soul, R&B, psychedelica, surf, dub en grooves uit het Midden-Oosten.
Maribou State
In welke staat je ook verkeert, met dit Britse dj- en producersduo ben je altijd waar je wezen wilt: in hogere sferen.
Ólafur Arnalds
De nieuwe plaat van deze IJslandse componist/producer werd geschreven om live uit te voeren, onder meer met twee zelfspelende en -denkende piano's.
Parquet Courts
Deze punky rammelslackers uit New York zijn graag geziene gasten op Down The Rabbit Hole – helemaal omdat hun kersverse album werd geproduceerd door Danger Mouse.
Sofi Tukker
Deze multiculturele combo van jungle-pop, tropical, EDM en 90's-house is geknipt voor het exotische oerwoud van de Groene Heuvels


Daarnaast zijn ook bevestigd: Agar Agar, Amber Arcades, Donny Benét, Frank Carter & The Rattlesnakes, HENGE, Jordan Rakei, Low, Nona, Rolling Blackouts Coastal Fever, slowthai en The Comet Is Coming.



Op de website lees je alles over de aangekondigde acts. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt. Alle aangekondigde acts zijn te beluisteren via de Spotify playlist.

Ticketinformatie
Op 1 januari 2019 verhoogt de overheid het btw-tarief op tickets van 6% naar 9%. Deze btw-verhoging wordt doorberekend in de ticketprijs. Onderstaande prijzen gelden t/m 31 december 2018. De kaartverkoop start op zaterdag 15 december om 11:00 uur.

Regulier festivalticket:€159,- (excl. €10,- servicekosten)
Groepsticket:10 festivaltickets voor €1.390,- (excl. 10 × €10,- servicekosten): €20,- korting per ticket
Groepscampingplek:€476,- (excl. €10,- servicekosten). Een gereserveerde campingplek van 10x10m inclusief 12-persoonspicknickbank + 5 × 3m partytent


Camper Camping-ticket Regular (30m2):€87,- (incl. servicekosten)
Camper Camping-ticket Regular met stroom:€165,- (incl. servicekosten)
Camper Camping-ticket Large (40m2):€129,- (incl. servicekosten)
Camper Camping-ticket Large met stroom:€206,- (incl. servicekosten)


Parkeerticket: €15,- (incl. servicekosten) in de vvk. Ter plekke: €25,-

Rabbit Resort: een overzicht van de aanvullende overnachtingsmogelijkheden vind je op deze website