Partyflock
 
­ Nederland

Nu is de tijd om je Booming New Year kaarten in te slaan! Dj's Zaal 2 en 3 nu ook bekend!

gepubliceerd door , op
Kaarten voor 85 % al verkocht.

De kaarten van Booming New Year gaan nu echt heel hard! Wil jij er over 4 weken traditiegetrouw bij zijn? Dan heb je nu nog de kans om je ticket te kopen, Bijna alle soorten tickets zijn al uitverkocht. Je kan alleen nog de Lady ticket kopen of de Couple Ticket ( waarbij je dan ook maar een keer fee betaald ) Wil jij het leukste nieuw jaar feest meemaken van 2019 ? Koop dan hier crazyland.org jouw kaartje op tijd.



Gumballz en Oldskool gangsters
Mensen praten vaak over onze hosting partners en daar zijn we als organisatie trots op! Zeker omdat Crazyland ook onderdeel is van Gumballz. De vraag naar een eigen feest van dit concept wordt dan ook steeds groter. De achterste zaal wordt gehost door Gumballz en het dak gaat er af in deze area die bomvol zit met de beste dj's in combinatie met de mooiste danseressen. Mede omdat we goed luisteren naar ons publiek hebben we de volgende line up voor jullie in elkaar gezet:



Gumballz area
Darkraver
Deepack
The Prophet
Bass-D, Clive King
Dr. Rude
Luna
Ruffian
Panic

Oldskool Gangster area
Rob
Stanton
Yves
Pavo
Bountyhunter
Armand



Dit feest wordt weer de bom van Nieuw Jaar en op facebook.com.
Op facebook kan je zien wie er allemaal gaat! Ook kan je daar een VIP tafel winnen. De vierde en vijfde area wordt volgende week bekend gemaakt. Veel plezier!