Partyflock
 
­ Nederland

DGTL kondigt eerste reeks namen aan voor Amsterdam 2019

gepubliceerd door , op
DGTL Amsterdam
16 april 2019
DGTL keert ook in 2019 weer terug op de Amsterdamse NDSM-werf voor hun jaarlijkse weekender tijdens Pasen. Traditiegetrouw opent de duurzame festivalorganisatie het festivalseizoen en trakteert op 19, 20 & 21 april publiek uit binnen- en buitenland op muziek, kunst en revolutionaire duurzaamheidsprojecten.

De eerste namen van de line up van de 2019 editie zijn bekend gemaakt en ook hiermee laat DGTL zien marktleider te zijn op het gebied van electronic music festivals in Nederland. Speciaal dit jaar is de aanwezigheid van het DJ-duo Disclosure (DJ-set) die grote bekendheid verworven heeft door de hits 'Latch' en 'You and Me'. Maar ook zwaargewichten Ben Klock, Dixon, Kölsch en Laurent Garnier zullen acte de présence geven. Live performances kunnen op het vooruitstrevende festival ook zeker niet ontbreken en dus kondigt DGTL namen aan als GusGus (live), Larry Heard aka Mr. Fingers (live), Rampue (live) en Tourist (live). Zoals altijd komt ook lokaal talent bij DGTL aan bod en dus zien we namen terug als Oceanic, Carista, Titia en het debuut van het Amsterdamse duo Parallells (live). Wetende dat dit nog maar het tipje van de sluier is met nog veel namen die bekend gemaakt moeten worden, staat al vast dat DGTL ook dit jaar weer een festival is not to be missed.

De festivalorganisatie, die zich momenteel de meest duurzame ondernemer van Amsterdam mag noemen, heeft als doelstelling om in 2020 het eerste circulaire festival ter wereld te zijn, dat volledig afval- en uitstootvrij is. Grote stappen om dit haalbaar te maken zijn hiervoor al gemaakt.

Naast Amsterdam organiseert het festival edities in Barcelona, Madrid, São Paulo, Santiago en Tel Aviv waar duurzaamheid wederom een belangrijke rol speelt is, hiermee hoopt de organisatie een voorbeeld te zijn voor de dance-industrie en andere festivals wereldwijd.

Het volledige programma van DGTL AMS 2019 wordt op 8 januari bekend gemaakt. De passe-partouts (vanaf €130,- en hieronder vallen: opening night, festival dagen overdag en het nachtprogramma) en weekendtickets (vanaf €82,-) voor DGTL AMS zijn vanaf nu in de verkoop. De losse dag- en nacht tickets zijn vanaf 8 januari verkrijgbaar.



Eerste namen DGTL AMS 2019:

1 opmerking