Partyflock
 
­ Nederland

A State of Trance 900 presenteert fenomenale line-up

gepubliceerd door , op
A State Of Trance 900 Festival
17 november 2018
Armin van Buuren stijgt naar grote hoogtes tijdens ASOT 900 'Lifting You Higher' in de Jaarbeurs Utrecht

Tickets hier verkrijgbaar

Na de recente bekendmaking van het ASOT 900 thema 'Lifting You Higher' heeft Armin van Buuren nu ook de volledige line-up voor het langverwachte evenement, dat op 23 februari 2019 plaatsvindt in De Jaarbeurs Utrecht, aangekondigd.

Voor de eerste keer in zeven jaar zal het Engelse dj-trio Above & Beyond Armin van Buuren vergezellen op een 'A State Of Trance' evenement. Daarnaast maken headliners als Cosmic Gate, Estiva, FUTURECODE (Ben Gold × Omnia), MaRLo en Vini Vici hun opwachting op de mainstage van Armin's ASOT 900 festival. Hiermee worden de klassieke trance geluiden op perfecte wijze gecombineerd met de meer hedendaagse en melodische benadering van het trance genre.

De Progressive stage bestaat uit optredens van trance-grootheden als Dezza, Gundamea, John 00 Fleming, Kolonie, Matt Fax, Paul Thomas en Rodg. Het alsmaar populairder wordende Psy-trance genre is ook sterk vertegenwoordigd met een eigen stage, waar namen als Astrix, Captain Hook, Exis, Ghost Rider, Magnus Music, Reality Test, Shadow Chronicles en WHITENO1SE acte de présence zullen geven.

A State of Trance, dat in 2001 begon, nadert inmiddels langzaam maar zeker haar 1000e aflevering. Vooruitlopend op deze mijlpaal presenteert ASOT 900 de Road to 1000: Lifting You Higher stage, waar grote namen als AVAO, Fatum, Ferry Tayle b2b Dan Stone, KhoMha, Luke Bond, Maor Levi en Ruben de Ronde ten tonele verschijnen.

Armin keert voor de eerste keer sinds ASOT 650 zelf terug op de Who's Afraid of 138?! stage. Behalve de legendarische Nederlandse dj/producer zullen hier ook Allen Watts, Davey Asprey, Giuseppe Ottaviani Live 2.0, PUSH Live, Sneijder en Will Atkinson achter de draaitafels plaats nemen. Daarmee is de fenomenale line-up compleet.

ASOT 900 zal van start gaan met een exclusieve warm-up vinyl set van Armin van Buuren zélf, wat betekent dat de loyal fans en early birds hem die avond zelfs drie keer kunnen bewonderen.

ASOT 900 belooft één van de meest waanzinnige evenementen te worden die op het gebied van elektronische muziek voor het jaar 2019 op de kalender staan. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

De volledige line-up per stage in alfabetische volgorde luidt als volgt

2 opmerkingen

Heerlijke line-up inderdaad, gaat een geweldig feest worden.
Sneijder (Y)