Partyflock
 
­ Nederland

deepsense in Luxor Live

gepubliceerd door , op
deepsense
30 oktober 2018
Na een zeer geslaagde zomer duikt deepsense de clubs in! Dit najaar maakt de Nijmeegse organisatie voor het eerst een uitstapje naar Arnhem! Op zaterdag 10 november opent deesense voor het eerst haar deuren in Luxor Live in Arnhem. JM Evenementen brengt met deepsense een unieke mix van muziekstijlen naar Arnhem met een hoge kwaliteit en de grootste namen uit de scene. Het doel is van het evenement is even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het feest ook zegt. Kom naar deepsense Luxor Live en luister, kijk, proef en voel. Beleef de muziek die je zintuigen streelt en je diep van binnen raakt.

Uiteenlopende muziekstijlen
deepsense brengt diverse muziekstijlen samen op één evenement. Feestgangers genieten op deepsense niet alleen van house, maar ook van tech-house en techno.

Brede line-up
De line-up van deepsense Luxor Live bestaat uiteen mix van bekende en minder bekende artiesten uit de scene. De mooie combinatie van artiesten als: Cuartero, Toman, Luuk van Dijk B2B met Wouter S en Daniel Willamsen zorgt voor een verrassend evenement. De artiesten hebben ieder een andere stijl waardoor je continue compleet verrast wordt en ieder optreden anders beleeft. Van funky house tot aan diepere techno.

Streel je zintuigen
deepsense streelt je zintuigen. Luister, kijk, proef en voel tijdens deepsense Luxor Live. Luister bijvoorbeeld naar heerlijke technobeats, voel de warmte en proef de sfeer van dit nieuwe evenement in Arnhem.
Meer informatie en tickets: facebook.com en luxorlive.nl.

1 opmerking