Partyflock
 
­ Nederland

Mad Fox kondigt opnieuw grote namen aan tijdens Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
DJ Mag Asia
3 oktober 2018
Na het Amsterdam Dance Event debuut afgelopen jaar, host Mad Fox ook dit jaar weer vijf avonden met vijf grote spelers uit de dance industrie. De exclusieve, high-end underground club gaat dit jaar een samenwerking aan met: Armada, DJ Mag Asia, Gianluca Vacchi, Jack Back en SONO music.

''De vos, een nachtdier pur sang, beweegt zich ongrijpbaar en elegant door het duister. Mad Fox vertaalt die karakteristieken naar een grensverleggende club die Amsterdams meest stijlvolle nachtdieren samenbrengt. Mad Fox brengt een internationale manier van uitgaan die deze stad nog niet kent.'' – Yossi Eliyahoo, winnaar 'Hospitality Entrepeneur of the Year' en oprichter van the entourage group

De club heeft een indrukwekkend programma samengesteld voor deze editie van ADE. Het befaamde dance music magazine, DJ Mag Asia, trapt de week op woensdagavond af met een uitzonderlijke line up. Op donderdagavond is het de beurt aan het grootste onafhankelijke dance music label, Armada Music. De Italiaanse DJ, producer en social media icoon, Gianluca Vacchi, staat op vrijdag achter de draaitafels. Op zaterdag host Mad Fox de allereerste gig van underground alias, Jack Back; we weten allemaal wie hier achter zit. En last but not least is de eer aan het label SONO Music, bekend van het meest energieke DJ-duo uit de scene, om zo de laatste uren van ADE 2018 in stijl af te sluiten.



In 2017, introduceerde the entourage group Mad Fox in Amsterdam – een luxueuze, intieme en cosmopolitan club. Mad Fox brengt een unieke mix van table service clubbing en futuristisch design naar de kelder van het W hotel. Door hun unieke locatie, midden in het centrum van Amsterdam, trekt de club de aandacht van wereldberoemde DJ's en celebrities; allemaal willen ze deel uitmaken van deze bijzondere ervaring.

Mad Fox werd al snel de thuisbasis van internationale DJ's zoals David Guetta, Black Coffee, Martin Garrix, Erick Morillo, Ingrosso (Swedish House Maffia), Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo en Gianluca Vacchi. Tijdens het eerste jaar bezochten ook celebrities als Leonardo DiCaprio, Will.i.am, Jeremy Renner, Tinie Tempah, Richard Madden, Dean en Dan Caten (Dsquared) en Doutzen Kroes de club.