Partyflock

Ultra 90's gaat uitverkopen

 

Ultra 90's gaat uitverkopen

gepubliceerd door , op
Het is bijna tijd voor een avondje lekker terug in de tijd bij Ultrasonic presents Ultra 90's met de leukste Dj's van toen zoals DJ Paul Elstak, Mental Theo, Dune, DJ Jean, DJ Jurgen en nog meer om helemaal uit je plaat te gaan. Dat er veel mensen net zoveel zin in hebben als ons merken we aan alles! De kaarten vliegen de elektronische toonbank over en de leukste reacties blijven maar binnenstromen.

We hebben ook nog eens een tweede zaal! Ja, en niet zomaar een tweede zaal, want hier kun je lekker meezingen met alle classics van de 90's & 00's. Als dat geen nostalgie is. We laten niets aan het lot over en hebben twee grootheden uitgenodigd voor de tweede zaal, niemand minder dan Hits legende DJ Willow, ook wel bekend van de bekende get down (Café) mixtapes en DJ Mucho kan natuurlijk niet ontbreken!

Wat wil je nog meer? Twee zalen met heerlijke muziek, vrolijke mensen en een line-up waar je alleen maar van kunt dromen

Let op, we hebben inmiddels meer dan 88% van alle tickets verkocht, dus haal nu nog snel één van de laatste tickets via deze links: ultrasonic.­nl en Ultrasonic presents Ultra 90's"­.

Bestel hier je ticket

Meld je ook alvast aan voor het event Ultra 90's en blijf op de hoogte van al het moois wat er nog gaat komen!

Tot 6 oktober tijdens Ultra 90's!