Partyflock
 
­ Nederland

Het Foute Oktoberfest verwacht ruim 6.000 man in tent op Gofferpark

gepubliceerd door , op
Op het Goffertpark in Nijmegen zal op zaterdag 6 oktober het grootste foute Oktoberfest van Nederland worden gehouden. In een grote feesttent organiseert de Matrixx daar Het Foute Oktoberfest, waar er vanaf 16:00 's middags gefeest kan worden. Niet op de originele Beierse manier, maar met een Nederlandse knipoog. met veel optredens van feestartiesten.

Zo zullen onder anderen Captain Jack, bekend van de gelijknamige hit uit de jaren '90 en Snollebollekes, misschien wel de grootste feestact van het moment, de grote feesttent op zijn kop zetten. Daarnaast zullen nog meer dan 10 andere acts het podium betreden.

De organisatie verwacht dit jaar te groeien naar zo'n 6.000 bezoekers. Organisator Matrixx geeft aan: "we merken dat het Oktoberfest in Nederland steeds populairder wordt. Maar waar de meeste Oktoberfesten in Nederland met lange tafels en Schlagermuziek werken, kiezen wij ervoor om met (veelal) Nederlandse feestmuziek te werken en een grote dansvloer in plaats van tafels."

Het échte Oktoberfestgevoel komt volgens de organisatie wel terug in de aankleding en decors in de grote feesttent en de gezellige foodkraampjes buiten de tent. Naast de vette hap zijn daar namelijk typisch Duitse dingen verkrijgbaar als Bratwurst en Pretzels. Ook kun je daar meedoen met leuke activiteiten als Bierpulsjoelen en Geitmelken.

Het Foute Oktoberfest is op zaterdag 6 oktober in het Goffertpark Nijmegen en duurt van 16:00 tot 00:00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar. Tickets zijn nog á €27,50 (ex fee) te koop via HetFouteOktoberfest.nl.

Trailer