Partyflock
 
­ Nederland

Rotterdam is een nachtclub rijker
The Suicide Club

gepubliceerd door , op
Rotterdam is een nachtclub rijker
21 juni 2018
Het nachtleven van Rotterdam sluit met de komst van The Suicide Club (TSC) steeds meer aan bij dat van New York, Londen en Berlijn. De nieuwe club is een plek in het nachtleven dat de diversiteit van de stad omarmt en respecteert. Een plek voor vrije geesten: internationaal, nieuwsgierig en open minded. Een club waar zij, hij of een mix daarvan thuis zijn. Waar muziek uit hokjes wordt gehaald en waar spannende entertainment alle ruimte krijgt. Een plek op grote hoogte: letterlijk en figuurlijk. Dat is The Suicide Club. De nieuwste nachtclub van Rotterdam.

Vanaf 5 oktober gaat het gloednieuwe nachtprogramma van de club op de bovenste verdieping van het iconische Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein in het centrum van Rotterdam van start. TSC is vanaf dan ook in de nachten van donderdag tot en met zondag geopend. Nieuwe concepten als Unplugged, BLACK en TSC Invites beleven de komende maanden hun debuut en lopen door tot en met maart 2019. De muziekprogrammering, grotendeels in handen van creatief directeur Cin Kiota, is eclectisch en progressief. TSC gaat als nachtclub samenwerken met internationale mediapartners als Boiler Room en Ibiza Global Radio.

Diversiteit
Roeland Flierman van TSC: Rotterdam is de meeste diverse van Nederland. In culturen, subculturen en politieke en sexuele voorkeuren. Rotterdam is vooruitstrevend,
internationaal, creatief en open minded. The Suicide Club is een plek waar diversiteit samenkomt, een creatieve melting pot waar iedereen zich vrij moet kunnen voelen.

New York in Rotterdam
Rotterdam wordt vaak vergeleken met New York. TSC draagt daar met dit nieuwe totaalconcept (want ook een restaurant, cocktailbar en rooftop) en sfeer flink aan bij. Die sfeer laat zich het best omschrijven als urban, internationaal, progressief en multicultureel. Verwacht gender diversity, extravagant entertainment en open minded people. Roeland Flierman: Deze sfeer vind je al een tijdje in wereldsteden als New York en Berlijn. Ook in Nederland groeit de groep van mensen die bij het uitgaan meer wil dan een loods met monotone muziek. Een nacht bij TSC moet prikkelen en uitdagen. Het uitzicht en de locatie doen de rest.

5 opmerkingen

Met 143 feesten in het verleden :)
 
Openingsfeest was in juni 2015, persbericht in de mailbox blijven hangen zeker :)
Met alleen nieuwe programmering in de titel hadden minder mensen hèt gelezen, dus pienter van die persbericht schrijver. Had van die hele club nog nooit gehoord, ook zeker niet heen :-D
Lekker bezig Partyflock
Uitspraak van Genieter op woensdag 26 september 2018 om 11:42:
Lekker bezig Partyflock


Het staat ook op Partyscene.nl en als je even verder leest dan de titel snap je het.