Partyflock
 
­ Nederland

Eerste weekender voor TOFFLER indoor Festival

gepubliceerd door , op
Toffler × Joris Voorn
27 september 2018
Op vrijdag 23 november zal voor de derde keer het Toffler Indoor Festival plaatsvinden in de onderzeebootloods. Als klap op de vuurpijl zal er dit jaar een weekender georganiseerd worden met op vrijdag: Toffler × Joris Voorn presents Spectrum en op zaterdag: Toffler indoor Festival.

Joris Voorn is Nederlands grootste house/techno DJ die afgelopen zomer als eerste Nederlander een eigen techno stage had op het bekendste festival ter wereld: Tomorrowland. Op vrijdag 23 november zal hij aftrappen op Toffler indoor Festival met zijn eigen initiatief: Spectrum. De naam zegt al genoeg, verschillende stijlen die met elkaar gemixt worden. Tijdens de 10 uur durende nacht zijn er dan ook een gevarieerd aantal artiesten te horen.

Het Duitse duo Âme is niet meer weg te denken uit de dance industrie. Kristian Beyer van het tweetal gaat deze avond vertegenwoordigen met zijn DJ set. Sinds het tweetal is begonnen met Âme (Franse benaming voor soul) hebben ze wereld veroverd met hun house en techno muziek. Ze hebben onlangs hun debuutalbum Dream House uitgebracht, met uitnodigende en catchy nummers. Het is totaal anders dan wat we van ze gewend zijn, maar wat ook absoluut niet minderwaardig is.

Naast Kristian mag de Brits – Japanse DJ Maya Jane Coles ook niet onmisbaar zijn op 23 november. Deze excentrieke vrouwelijke DJ heeft al verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen. Door haar opvallende verschijning heeft ze al meerdere keren op magazine covers van 8 verschillende landen gestaan. Deze DJ wil je dus niet alleen horen maar ook zeker even aanschouwen.

Secret Cinema is in het dagelijks leven ook wel bekend als Jeroen Verheij, de artiest achter het iconische nummer: Marry Go Wild. In 2009 heeft Jeroen zijn eigen label Gem Records opgezet. Jeroen was er al sinds de eerste editie van Toffler indoor Festival bij en dat is zo goed bevallen dat hij dit jaar zeker weer aanwezig is.

Edwin Oosterwal, ook niet direct een naam die je in het oog springt, maar wel een DJ die in de dancescene onmisbaar is. Hij is samen met Joris Voorn eigenaar van het label Rejected en onder andere al te zien op Awakenigs Festival, Thuishaven, Verknipt en Paradigm. In november zal hij zijn debuut maken tijdens Toffler × Joris Voorn presents Spectrum.

Last but not least komt de Franse DJ Agoria het podium veroveren. Hij heeft de soundtrack van de film Go Gast geproduceerd en momenteel is hij bezig met alweer zijn 5de album. Afgelopen editie heeft hij al ervoor gezorgd dat het dak eraf ging dus dat hij gaat deze editie weer doen.

Toffler indoor Festival vindt dit jaar weer plaats in de onderzeebootloods van Rotterdam. Een unieke, industriële locatie dat middenin de haven, maar toch ook verassend dichtbij de stad ligt. Een uitstekende locatie voor Toffler dus. Vanaf 21.30 uur rijden er pendelbussen vanaf Rotterdam Centraal, deze zullen gedurende de hele nacht heen en weer rijden.

De prijs voor een ticket is € 41,25 inclusief servicekosten. De early bird tickets zijn al uitverkocht, de reguliere tickets zijn verkrijgbaar via de website: tofflerindoorfestival.nl

Bezoek tofflerindoorfes ival.nl voor meer informatie, en vergeet vooral de Facebookpagina facebo k.com niet te checken voor de laatste updates.