Partyflock

Glow in the Dark is terug met een Halloween Special

 

Glow in the Dark is terug met een Halloween Special

gepubliceerd door , op
Glow in the Dark (flyer)
FeestGlow in the Dark · Halloween Special
OrganisatieGlow in the Dark Site
 ⊂ Give Soul Site
LocatieMaassilo Site
Datumzaterdag 27 oktober 2018
StadRotterdam
Op zaterdag 27 oktober 2018 organiseert Glow in the Dark, in samenwerking met Give Soul en VISUAL, een nieuwe editie van Glow in the Dark in de Maassilo. Deze editie zal een Halloween editie worden. De closing act wordt verzorgd door Benny Rodrigues en Wouter S, in een speciale b2b set.

Om de Glow in the Dark ervaring tot leven te laten komen, wordt er weer veel aandacht besteed aan de aankleding van de zalen en stages. Zo zullen er lasers, opgloeiende objecten, visuele kunst en blacklights zijn. Omdat het een Halloween Special is, zullen er ook spinnen, spoken en andere griezelige voorwerpen in de zalen hangen. Ook kunnen de bezoekers zich laten schminken met fluoriserende schmink.

Deze 8e Maassilo editie van Glow in the Dark houdt verder het bekende concept aan: 3 zalen met elk een eigen muziekstijl. In de Future House area zullen vertrouwde namen als Chocolate Puma en Mr. Belt & Wezol draaien. Opkomend duo Holl & Rush zal hun debuut maken in de Rotterdamse Maassilo. In de techno area, gehost door VISUAL, zullen Rebekah en Remco Beekwilder voor het eerst draaien op Glow in the Dark. House muziek zal worden vertegenwoordigd in de Give Soul area, door artiesten als Luuk van Dijk en Relativ.

De kaartverkoop is reeds van start gegaan.

Voor meer informatie
facebook.­com