Partyflock

Daybreaker · De Kickstart van ADE 2018

 

Daybreaker · De Kickstart van ADE 2018

gepubliceerd door , op
Daybreaker (flyer)
FeestDaybreaker · Jungle Party
OrganisatieDaybreaker Site
LocatieWesterUnie Site
Datumwoensdag 17 oktober 2018
StadAmsterdam
Een alcoholvrije subcultuur doet zijn intrede in Amsterdam. Op woensdagochtend 17 oktober trapt het Amsterdam Dance Event (ADE) af met Daybreaker, een broodnuchter ochtendfeest in de WesterUnie. Wie had dat een paar jaar geleden kunnen denken?

Het van origine Amerikaanse concept Daybreaker gelooft dat feesten gepaard gaat met creativiteit, verbondenheid & gezondheid. Deze early morning dance movement is ontstaan vanuit New York en is vorig jaar zomer overgewaaid naar Amsterdam. In de USA schieten dit soort alcoholvrije initiatieven inmiddels als paddenstoelen uit de grond en Amsterdam lijkt daarin te volgen.

Hoe ziet zo een ochtendfeest eruit? Voor de echte vroege vogels begint om halfzes een yoga sessie, die vervolgens naadloos over gaat in het dansfeest. Vanaf halfzeven wordt er twee uur lang gefeest. Alcohol maakt plaats voor gezonde snacks, live acts houden de energie hoog en housemuziek zorgt dat iedereen in beweging blijft. Sapjes, gezond ontbijt en garderobe zitten allemaal bij de ticketprijs inbegrepen.

Op woensdag 17 oktober is Daybreaker het allereerste feest van ADE 2018. Het ochtendfeest vindt plaats in de imposante WesterUnie. De WesterUnie staat bekend om zijn wilde nachtleven en wordt deze ochtend in een ander daglicht gezet. Opstaan, kleren aan en dansen maar. Hierna heb je vast genoeg energie om het hele ADE moeiteloos door te komen.

De feesten zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Voor meer informatie kan je terecht op de site: daybreaker.­com

1 opmerking