Partyflock
 
­

Summerlake Festival · Wij Gaan Uitverkopen

gepubliceerd door , op
De zomer van 2018 verdient een perfect slotakkoord! Komende zaterdag zwaaien wij de zon uit tijdens Summerlake Festival 2018! Haal je tickets snel via summerlake.­nl want wij gaan uitverkopen!

Buy tickets!

Time-table

Hoe kom je er?
Het festivalterrein is goed te bereiken per auto, per openbaar vervoer of per fiets. Lees hieronder welke paden je moet volgen om op het terrein te komen.

Auto
Maken jij en je vrienden een roadtrip naar Summerlake? Navigeer dan naar Wipmolenlaan 3 te Woerden. Volg de bebording en instructies van de verkeersregelaars en parkeer daar gratis je auto. Van daaruit spring je op de pendelbus en brengt de chauffeur je binnen enkele minuten naar de hoofdingang van het festivalterrein.

Alle toegangswegen naar de wijk rondom het festivalterrein zijn op last van de gemeente en hulpdiensten volledig afgesloten. Daarnaast is in de directe omgeving een tijdelijk blauwe zone van kracht met een maximale parkeerduur van 2 uur. Kom dus niet met de auto richting het festivalterrein. Maak gebruik van het centrale parkeerterrein!

Openbaar vervper & pendelbus
Per openbaar vervoer reis je af naar station Woerden. Laat je door onze vrolijke buschauffeurs vanaf Station Woerden richting het festivalterrein rijden. Een retour busticket kan je voor €5,- (contant) afrekenen bij de chauffeur of online bestellen.

Fiets
Voor onze sportieve en gezonde bezoekers is Summerlake goed te bereiken per fiets. Volg goed de aangegeven routes. Jouw fiets kan je parkeren bij de aanwezige fietsenstalling.

We gaan er een onvergetelijke dag van maken! Zet Summerlake Festival 2018 in jouw agenda en nodig nog al jouw partypeeps uit! Scoor nu de laatste tickets via summerlake.­nl.

4 opmerkingen

Je gaat zeker uitverkopen als je alles weg geeft ja :lol:
nou idd veel vrienden allemaal gratis kaarten :)
Maakt niet uit gaan er een gezellige feestje van maken
Werd beter gedraaid dan op Q-base vorige week