Partyflock

Don Diablo's future XL volledig uitverkocht

 

Don Diablo's future XL volledig uitverkocht

gepubliceerd door , op
Don Diablo's future XL volledig uitverkocht (afbeelding)
FeestDon Diablo · Future XL Site
OrganisatieE&A Events Site
LocatieAFAS Live Site
Datumzaterdag 8 december 2018
StadAmsterdam
Don Diablo geeft op zaterdag 8 december een uitverkochte show in de legendarische AFAS Live. Uniek aan deze show is dat Don Diablo zal optreden voor alle leeftijden waardoor ook de volgende generatie Don Diablo fans de kans krijgen om hem live te zien.

Alhoewel Don Diablo inmiddels gewend is om voor volle stadions op te treden is het nog nooit eerder voorgekomen dat hij een uitverkocht future XL soloconcert gaf in AFAS Live. Dit is de eerste keer dat hij zijn future XL show van dit formaat in Nederland zal houden. In de afgelopen jaren is Don Diablo's populariteit zowel binnen- als buitenlands tot een ongekend niveaugegroeid, waardoor dit een logische volgende stap leek in zijn carrière.

"In het midden van de zomer mijn future XL show uitverkopen, wat pas in de winter plaatsvindt, voelt onwerkelijk. Het voelt aan als het begin van een nieuw hoofdstuk. Ik ben sprakeloos en super dankbaar naar al mijn fans. Ik houd van jullie, tot december! " - Don Diablo

Future XL zal een baanbrekende show productie hebben. Daarnaast worden de fans verwend met Don's exclusieve nieuwe tracks en zijn grootste hits waaronder remixes voor Ed Sheeran, Madonna, Rihanna en Coldplay.

De show zal worden geproduceerd door E&A Events, onder anderen bekend van Don't Let Daddy Know, Kingsland Festival en vele losstaande concerten met Martin Garrix.