Partyflock

Audio Obscura transformeert de Bijlmerbajes eenmalig tot club voor Amsterdam dance event

 

Audio Obscura transformeert de Bijlmerbajes eenmalig tot club voor Amsterdam dance event

gepubliceerd door , op
Audio Obscura  Electric Deluxe (flyer)
De Amsterdamse eventorganisatie Audio Obscura heeft vandaag aangekondigd voor het eerst evenementen te zullen gaan organiseren in de Bijlmerbajes. Tijdens Amsterdam Dance Event zullen drie feesten gehouden worden in de oude gevangenis in samenwerking met drie internationale partners, Electric Deluxe & Dystopian en Tрип.

Op donderdag 18 oktober vindt de eerste editie plaats waarbij Seth Troxler en Honey Dijon als hoofdacts centraal zullen staan. Vrijdag is het tijd voor muziek van Hollandse bodem met Speedy J's label, Electric Deluxe en Dystopian. Naast Speedy J staan Rødhåd, Clouds en Jon Hester op de line-up. De laatste avond staat in het teken van Nina Kraviz en haar Russische Tрип (Trip) label, de van origine Siberische artieste staat om haar events op unieke locatie bekend. Van afgelegen grotten tot UFO torens en van ruimtevaartmusea tot pre-historische kraters.

De Bijlmerbajes is een van de bekendste gevangenissen in Nederland en werd na sluiting in 2016 kort gebruikt als AZC. In 2017 werd de grond opgekocht door een consortium voor de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk. De dagen van de Bijlmerbajes zijn dus geteld, wat deze evenementen een nog uniekere kans maken om het gebouw nog een laatste keer te ervaren.

De evenementen in de Bijlmerbajes zijn niet de enige van Audio Obscura tijdens ADE, naast de Bijlmerbajes worden er zowel overdag als 's nachts evenementen georganiseerd bij het Amsterdam Centraal Station, het Scheepvaartmuseum en de Loft in de A'DAM Toren.

Tickets voor alledrie de evenementen gaan op woensdag 5 september om 12 uur in de verkoop via de kanalen van Audio Obscura.