Partyflock
 
­ Nederland

Brrlnoot

gepubliceerd door , op
Brrlnoot
28 augustus 2018
Op vrijdag 7 september kunnen de echte vrijdagborrel liefhebbers eindelijk genieten van een exclusieve borrel in hartje centrum Utrecht. Op deze dag start het nieuwe concept "BRRLNOOT" in de mooiste locatie die de Domstad rijk is: de Winkel van Sinkel. Tevens kun je op deze vrijdag voor het eerst kennismaken met de geheel verbouwde nieuwe binnenzaal. Een nieuwe bar zal deze avond de aanblik van het nostalgische interieur nog meer aanzien geven. Een mooie kick off van een nieuw seizoen.

Op deze bijzondere eerste editie van de BRRLNOOT zullen bekende Dj's van diverse vrijdagborrels acte de présence geven en deze zullen worden bijgestaan door een percussionist en natuurlijk mag de saxofoon niet ontbreken. Samen leggen we de basis voor een terugkerende avond met echte soulful house muziek en gezellige mensen. Mis het niet!

BRRLNOOT zorgt voor de muziek, fingerfood, borrelnoten en de juiste sfeer. Het enige dat jullie moeten doen, is zorgen voor een ticket voor deze eerste en onwijs gezellige borrel die vanaf nu in Utrecht te vinden is. Ons team verwelkomt je met een glaasje bubbels en met z'n allen gaan we een heerlijk begin van het weekend tegemoet.

Proost jij op vrijdag 7 september vanaf 17.00 uur met ons mee tijdens de aftrap van BRRLNOOT?

Line up


LET OP: Tickets voor de aftrap van BRRLNOOT kosten € 10 incl. fee en zijn verkrijgbaar via brrlnoot.nl of
facebook.com