Partyflock
 
­ Nederland

RADION viert vierde verjaardag met al haar vrienden

gepubliceerd door , op
R4DION
21 augustus 2018
FeestR4DION · 4th Anniversary
Datumzaterdag 29 september 2018
LocatieRADION Site
Eind september luidt RADION haar vierde jaar in met een 22 uur durend evenement. Voor de verjaardag zijn DJs uitgenodigd die in het verleden vaak bij RADION te vinden waren. Zo kennen Wendel Sield, Perdu, Anansi en anderen kennen RADION als geen ander. Daarnaast zijn ook vaak terugkerende organisaties als Kommune, Second Wave, B-side, Depth Over Distance, The Tribe & Lonely Planet van de partij om de muzikale slingers op te hangen.

Internationale Techno DJs Umwelt, Claire Morgan, Lawrence en Terence Fixmer zijn uitgenodigd om het muzikale plaatje compleet te maken. De volledige line up vind je onderaan en op de eventpagina.

Met het motto van 'je verjaardag vier je samen met je vrienden' nodigt RADION iedereen die zich in het verleden in de club bevonden heeft uit om te proosten en de dansen op het volgende jaar.

Alle ruimtes (RADION, Bovenkamer, Café, Secret en Expo) binnen de muren van RADION zijn open tijdens het R4DION. Dat is ook immers hoe de club het beste tot haar recht komt. Met de 4 stages waar alle DJs over verspreid zijn en een chill area waar kan worden gegeten, heeft RADION een mooie manier gevonden om haar vierjarig bestaan te vieren.

Het vierjarig bestaan van RADION wordt dit jaar gevierd op 29 augustus. De deuren openen om 23:00 en sluiten de volgende avond.

Line-up