Partyflock
 
­ Nederland

AMF maakt complete line-up vol met internationale top dj's bekend

gepubliceerd door , op
AMF
27 juli 2018
Vandaag is de volledige line-up van AMF Amsterdam, het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE), bekendgemaakt. Niemand minder dan hitsensatie Axwell /\ Ingrosso maakt op 20 oktober hun opwachting in de Johan Cruijff ArenA. Daarnaast heeft het festival ook een wereldprimeur te pakken met twee superster dj's; David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike doen eenmalig een unieke act samen. Ook kan het publiek los gaan op de wereldberoemde dj's KSHMR, Vini Vici, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Salvatore Ganacci.

Tickets zijn verkrijgbaar via amf-festival.com.

'Two Is One'
Een van de hoogtepunten van de show wordt 'Two Is One'. Hierbij draaien twee dj's, die normaal gesproken nooit samen op het podium staan gezamenlijk een set. Vorig jaar werd dit geïntroduceerd ter ere van het 5-jarig jubileum van AMF met als aftrap Armin van Buuren en Hardwell. Dit was zo'n enorm succes, dat een vervolg niet uit kon blijven. Dit jaar wordt deze set dan ook overgenomen door David Guetta en het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike.

Nummer 1 DJ ter wereld
Ook vindt tijdens AMF Amsterdam – voor de 6de keer - de uitreiking van de DJ MAG Top 100 DJs Awards plaats. Als een van de meest toonaangevende hoogtepunten in de dance scene mag de kroning van 2018's nummer 1 DJ niet ontbreken op het grootste dance festival tijdens het jaarlijkse ADE.

Laatste optreden in Nederland van Axwell /\ Ingrosso?
Vorige week bevestigde Sebastian Ingrosso in een interview dat de Swedish House Mafia na de zomer weer de studio induikt om volgend jaar een comeback te maken en dat Axwell /\ Ingrosso daarmee als act naar de achtergrond zullen verdwijnen. AMF zou dus zomaar het laatste optreden van Axwell /\ Ingrosso in Nederland kunnen zijn.

AMF Hotel
Dit jaar heeft AMF zijn eigen exclusieve AMF Hotel. Tijdens AMF wordt het Corendon Village Hotel Amsterdam omgetoverd tot AMF Hotel, een plek waar fans een unieke ervaring gaan beleven en waar de 108 nationaliteiten die AMF jaarlijks bezoeken samenkomen.

Volledige line-up