Partyflock
 
­ Nederland

Gratis naar meer dan twintig clubs op één avond tijdens Clubhopping The Hague
Den Haag is het festivalterrein, de clubs zijn de podia

gepubliceerd door , op
Het Magazijn
23 augustus 2018
Op zaterdag 1 september hop je in de Hofstad van de ene club naar de andere tijdens de allereerste editie van Clubhopping The Hague. Op deze dag slaat het nachtleven van Den Haag de handen inéén met als doel het uitgaanspubliek in één nacht kennis te laten maken met alle uitgaanslocaties die de stad te bieden heeft. Voor eens en voor altijd kun je er voor zorgen dat al je vooroordelen over andere clubs tot het verleden horen - of niet! In het centrum van Den Haag en Scheveningen rijden de zogeheten Hoppers: treintjes, bussen en TukTuk's die je de hele nacht van gratis transport voorzien. De haltes van de Hoppers kun je terugvinden op de website van Clubhopping, net als de complete programmering van alle deelnemende locaties.

Speciaal voor Clubhopping halen alle deelnemende locaties alles uit de kast om er een groot succes van te maken. De line-up is als volgt:



Check voor info over de openingstijden van de locaties, de huisregels en de het nachtvervoer clubhopping.nl

Clubhopping is alleen toegankelijk voor 18 jaar of ouder.
Clubhopping The Hague vindt plaats tijdens het culturele weekend van Den Haag. Markeer dit weekend met een vette stift in je agenda met o.a. ook het Haags UIT Festival op zondag 2 september.