Partyflock
 
­ Nederland

Outdoor Stereo Festival goes Las Vegas

gepubliceerd door , op
Houd je paspoort bij de hand en zorg dat je bent ingecheckt, want Outdoor Stereo vliegt dit jaar naar Las Vegas! Dé gokstad van de wereld vormt het decor voor deze 12e editie, die plaatsvindt op zaterdag 25 augustus in het Julianapark in Hoorn. Met 6 podia en 60 dj's kun je tussen 13:00 en 00:00 uur los op het beste van house, urban, hardstyle, hardcore, techno en guilty pleasures. Tel daarbij op de prachtige locatie aan het water, een dikke show, knallend vuurwerk als afsluiter en je weet dat het weer een onvergetelijk feest gaat worden!

In het zonnetje, aan het water, kun je genieten van een flink aantal grote acts. Bij de Mainstage is het overdag house, latin en urban wat de klok slaat, met o.a. Jonna Fraser, Freddy Moreira en La Fuente. In de avond gaat het gas open en de handen in de lucht, met acts als STUK TV, Rob Lee en als afsluiter een dikke set van Dannic. Op de Hardstage vliegen de klappers je de hele dag om de oren, met grote namen als Atmozfears, E-Force, Delete, Darkraver en Destructive Tendencies.

Lucien Foort host voor het vijfde jaar op rij zijn eigen podium en neemt een aantal van zijn talentvolle vrienden mee, waaronder de Braziliaanse DJ Ananda. Zelf sluit hij af met een 3 uurs set! Wil je liever meezingen met de meest foute, maar oh zo lekkere hits? Dat kan op de Guilty Pleasures stage met o.a. Jody Bernal, Billy the Kit en Oude Jongens Krentenbrood. Ben je meer van de urban en R&B style, bezoek dan de Onstuimig area. Met o.a. Biggi, D-Rashid en Vunzige Deuntjes kun je hier heerlijk de heupen draaien en even lekker schuren. Tot slot maken de residents van Little Jam de line-up compleet met heerlijke diepe grooves en house tunes.

Kom zaterdag 25 augustus genieten samen met nog 7.000 andere festivalliefhebbers en maak er een heerlijke dag van! Kaarten kosten € 39,- (ex fee) zijn nog beperkt verkrijgbaar op outdoorstereo.nl . Minimum leeftijd is 18 jaar. Wees er snel bij, want op = op!