Partyflock
 

Belgische #1 hit 'Ellie' nu ook te beluisteren in Nederland

gepubliceerd door , op
afbeelding Belgische #1 hit 'Ellie' nu ook te beluisteren in Nederland
Vandaag gaat de zomerse track 'Ellie' van Regi feat. Jake Reese in release. De hit komt overgewaaid uit België, waar de track op #1 stond in de Ultra Top België, in Itunes en op Spotify. 'Ellie' is geïnspireerd op Regi's gelijknamige dochter, met wie hij een bijzondere band heeft. De track werd samen geschreven met Jake Reese, die tevens de vocals inzong. Eerder had Jake Reese een hit met 'Run Wild' van Hardwell en daarnaast schrijft hij voor onder andere David Guetta, Lucas & Steve en Lost Frequencies.

Bekijk de videoclip 'Ellie'


Regi
Regi startte zijn carrière als onderdeel van het populaire duo MILK INC, bekend van onder andere de hit 'Walk On Water'. Samen én solo verkocht hij meer dan vijftig keer het Sportpaleis Ahoy in Antwerpen uit. Afgelopen zomer scoorde de DJ de #1 single in de Belgische charts met 'Where Did You Go (Summer Love)'. De single bleef daar maar liefst 4 weken staan en versloeg tegelijkertijd Ed Sheeran. Regi draait over de hele wereld en is elk jaar te vinden op Tomorrowland. In 2012 trouwde hij met zijn vrouw Elke, een evenement dat live op de Belgische televisie werd uitgezonden.

Jake Reese
Na het winnen van X-Factor werkte Jake Reese (Jaap Reesema) samen met Hardwell aan de singles 'Run Wild' en 'Mad World'. Voor de laatstgenoemde won hij de award voor 'Best Vocal Performance' op de International Dance Music Awards in 2015. Jake schreef mee aan singles voor Hardwell & Jay Sean, David Guetta & Showtek en Lost Frequencies, ook werkte hij aan 'Carry Me Home' van KSHMR. In 2015 schreef en zong Jake het nummer 'Day To Feel Alive', welke werd gebruikt als opening voor de Anderson Cooper Show op CNN.