Partyflock

ADE Live 2018 · Eerste artiesten bekend

 

ADE Live 2018 · Eerste artiesten bekend

gepubliceerd door , op
flyer ADE LIVE
Voor het derde jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek binnen Amsterdam Dance Event. Paradiso, Melkweg en Sugarfactory bundelen opnieuw de krachten tijdens ADE LIVE: een tweedaags festival waar bezoekers en professionals de nieuwste elektronische live acts ontdekken en de gevestigde namen eren. ADE LIVE vindt plaats op woensdag 17 oktober (Paradiso en Sugarfactory) en donderdag 18 oktober (Melkweg en Sugarfactory).

ADE LIVE is in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van Amsterdam Dance Event. Vorig jaar waren het grootheden als Fatima Yamaha, Hercules & Love Affair en Marian Hill naast (toen nog) opkomende acts als Nambyar, Phlake en Témé Tan die lieten zien dat elektronische livemuziek een prominente plek verdient op de ADE menukaart.

Dit jaar drukken we een nog grotere stempel op het ADE-programma met de zegelring van niemand minder dan de koningin van de nu-disco: Róisín Murphy. Al sinds Moloko weet deze ongrijpbare Ierse keer op keer te vernieuwen en verrassen met haar eigenzinnige pop. Samen met de synth-heavy electro van Agar Agar, de punky techno van Red Axes (live) en de nieuwe dreamscape-sound van Eefje de Visser belooft de derde editie van ADE LIVE opnieuw een breed palet aan talent te bieden. Bekijk de voorlopige line-up hieronder, de volledige wordt binnenkort bekendgemaakt.

Woensdag 17 oktober | Paradiso/Sugarfactory
Róisín Murphy
Dâm-Funk
The Mauskovic Dance Band
Ama Lou
Diron Animal
LYZZA
XOA Live

Donderdag 18 oktober | Melkweg/Sugarfactory
Agar Agar
Red Axes Live
Eefje de Visser (solo)
Haiku Hands
Cifika
WWWater
Amy Root

Tickets voor beide avonden zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Ook dit jaar stellen we een passe-partout ter beschikking die toegang geeft tot het volledige ADE LIVE programma. De kaartverkoop is meteen gestart.

Tickets woensdag 17 oktober in Paradiso (niet geldig in Sugarfactory): € 40 (incl servicekosten, exclusief lidmaatschap)

Tickets woensdag 17 oktober in Sugarfactory (niet geldig in Paradiso): € 14,75 (inclusief servicekosten)

Tickets donderdag 18 oktober in Melkweg en Sugarfactory (geldig in beide zalen): € 20,45 (inclusief servicekosten, exclusief lidmaatschap)

Passe-partouts voor beide dagen, alle zalen: € 47,45 (inclusief servicekosten, exclusief lidmaatschap)

Over ADE
Het Amsterdam Dance Event (ADE), een initiatief van Buma, wordt wereldwijd gezien als hét toonaangevende platform voor elektronische muziekcultuur en innovatie. ADE vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 21 oktober.