Partyflock

Hiphop superster 6ix9ine exclusief naar 013 in september

 

Hiphop superster 6ix9ine exclusief naar 013 in september

gepubliceerd door , op
De letterlijk kleurrijke rapper 6ix9ine heeft honderden miljoenen plays en streams op YouTube, Spotify en Soundcloud en is daarmee zonder twijfel één van de allergrootste hiphopsterren van dit moment. Op zaterdag 15 september komt de rapper uit New York voor een relatief last-minute show naar 013. Voorverkoop start per direct en tickets kosten €35,40 inclusief servicekosten.

6ix9ine, ook wel bekend als Tekashi 69 of simpelweg Tekashi, is één van de zogeheten 'Soundcloud rappers'. Jonge gasten die schijnbaar uit het niets een gigantische fanbase opbouwen via Soundcloud met extreem agressieve raps en mokerharde trapbeats. Stijlgenoten als Lil Pump en Ski Mask The Slump God zijn daarmee al tot headliners op WOO HAH! uitgegroeid en 6ix9ine doet daar niets voor onder qua populariteit. En niet alleen zijn muziek is kleurrijk. De als Daniel Hernandez geboren New Yorker heeft zijn haren in alle kleuren van de regenboog geverfd en zit van zijn tenen tot in zijn gezicht onder de tatoeages.

Eerder dit jaar moest hij een optreden op WOO HAH! afzeggen omdat er in de VS meerdere rechtszaken tegen hem lopen. Love him or hate him: Tekashi 69 is wereldwijd nog steeds mateloos populair en één van de allergrootste hiphopsterren van dit moment. Op zaterdag 15 september, dat is dus al relatief snel, komt de Amerikaan na zijn WOO HAH! afzegging alsnog naar Tilburg. Nu met een exclusieve Nederlandse show in 013. Support is er van Jiri11 (Anbu). Kaartverkoop start per direct.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Puna.

1 opmerking