Partyflock

Lakedance 11 augustus · Timetable

 

Lakedance 11 augustus · Timetable

gepubliceerd door , op
flyer Lakedance
Zaterdag 11 augustus is het tijd voor de tweede editie van Lakedance 2018. Met al een heerlijke en warme zomer achter de rug, maakt Lakedance deze nog net iets mooier! Geniet van de meest zomerse muziek, gedraaid door meer dan 35 artiesten verdeelt over 5 stages, op het strand van Aquabest bij Eindhoven. De opbouw is begonnen, de kaartverkoop gaat hard en het zonnetje is gereserveerd. Wacht dus niet te lang en boek jouw reis naar Lakedance voordat het te laat is. Lees snel verder voor de timetable en final info!

Timetable

Vervoer
Nog op zoek naar een BOB voor Lakedance? In samenwerking met Party Reizen organiseert Lakedance deze editie busreizen van én naar het festivalterrein. Lakedance is te bereiken met behulp van een pendeldienst tussen NS Station Eindhoven <> Aquabest. Meer informatie over de opstapplaats én tickets (€ 7,50 incl. fee) is terug te vinden op lakedance.­nl. Er wordt aangeraden om tickets voor deze pendeldienst in de voorverkoop aan te schaffen om jouw plekje in de bus te reserveren.

Met de trein naar Lakedance? Dat kan! Reis samen met een vriend of vriendin naar Lakedance voor maar €29 met NS Zomertoer. Dat is een retourtje voor maar €14,50 per persoon. Extra comfortabel je festival starten? Koop dan een Zomertoer 1e klas. Het feestje begint dus al in de trein! NS Zomertoer tickets zijn hier verkrijgbaar.

Tickets
De kaartverkoop voor Lakedance 11 augustus gaat hard! De hotelarrangementen zijn volledig uitverkocht en de VIP tickets zijn bijna uitverkocht. Wil jij Lakedance 11 augustus niet missen? Haal dan nog snel jouw Lakedance regular ticket voordat het te laat is via de officiële website van Lakedance; lakedance.­nl. Een regular ticket bedraagt € 44,- (incl. € 3,50 servicekosten & kosten).