Partyflock

Armada Music gekozen tot Best International Label

 

Armada Music gekozen tot Best International Label

gepubliceerd door , op
afbeelding Armada Music gekozen tot Best International Label
OrganisatieArmada Music Site
Armada Music is tijdens de Promo Only Summer Sessions verkozen tot Best International Label. Andere genomineerden waren Anjunabeats, Ministry Of Sound, Monstercat en Spinnin' Records. Dit jaar won het Amsterdamse bedrijf al tijdens de International Dance Music Awards de award voor Best Global Label.

Maykel Piron, CEO Armada Music: "Het is een grote eer om de prijs voor'Best International Label in ontvangst te mogen nemen, dus we zijn dan ook dolblij met dit geweldige nieuws. We hebben hier iets heel moois gebouwd met alleen maar gepassioneerde en toegewijde mensen, en het voelt fantastisch om te weten dat onze inspanningen erkend worden door zo veel invloedrijke muziekindustrieprofessionals uit de Verenigde Staten tijdens een van de meest toonaangevende muziekconferenties in de wereld."

Promo Only Summer Sessions is een drie dagen durende muziekconferentie die ieder jaar wordt gehouden in Atlantic City in de Verenigde Staten. Het meerdaagse muziekindustrie-evenement staat gedurende deze dagen bol van panels en netwerkevents en eindigt met een prijsuitreiking waarin awards worden toegekend aan artiesten, radiostations, programma's en labels, enkel op basis van de uitgebrachte stemmen van honderden Amerikaanse muziekindustrieprofessionals.