Partyflock

Forbes gokt weer wat dj's verdienen... · Tiesto meest verdienende Nederlandse dance-artiest

 

Forbes gokt weer wat dj's verdienen... · Tiesto meest verdienende Nederlandse dance-artiest

gepubliceerd door , op
Forbes gokt weer wat dj's verdienen... (afbeelding)
Zoals ieder jaar komt het Amerikaanse zakenblad Forbes met een lijst van best verdienende dj's van de wereld. Onze eigen Tiësto (48) staat op plek drie, met een geschat inkomen van 33 miljoen dollar.

Tiësto, Martin Garrix en Afrojack
Hij laat daarmee landgenoot en beste dj ter wereld Martin Garrix (22) ver achter zich. Nu hoeven we geen medelijden te hebben met hem. Met een jaarinkomen van 13 miljoen dollar staat hij op een keurige tiende plek.

Tiësto is al sinds 2013 de zogenoemde resident-dj van een grote club in Las Vegas. Meerdere nachten per week treedt hij op in Hakkasan, in het MGM Grand-hotel. Vorig jaar nog verlengde hij zijn contract tot 2020. Het zorgt voor een stabiel inkomen voor de dj.

De laatste Nederlander die in de lijst van Forbes te vinden is, is Afrojack (30). Hij staat als hekkensluiter op plek vijftien met een geschat inkomen van 10 miljoen dollar.
Bron: RTL Z

3 opmerkingen

Al is maar 50% juist gegokt, dan zijn de bedragen nog steeds lekker.­
Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Ja ik ben jaloers hoor. :D werk me drie slagen in de rondte en verdien nog geen fractie van wat hun binnen harken.
Forbes is wel Armin vergeten.­
Of is het zo dat Armin als enige zijn belasting in Nederland betaalt ipv Cyprus, en het daarom niet is uitgelekt?

Verder steeds meer overtuigt dat het salaris van Calvin Harris een fabeltje is, een marketingdingetje.­ Zodat iedereen op insta en Facebook dit kan zetten: "­Ik ben bij de duurste DJ ter wereld geweest".­

En tot slot: "­beste dj ter wereld Martin Garrix"­, dat RTL dat soort onzin uitkraamt is al erg, maar dan hoeft Partyflock het nog niet over te nemen? Beste dj is hetzelfde als 'beste kleur', dat bestaat niet.­
laatste aanpassing