Partyflock
 
­ Nederland

De leukste feestjes met een dresscode in augustus

gepubliceerd door , op
De leukste feestjes met een dresscode in augustus
9 september 2015
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. Augustus komkommertijd? Niet in 'partyland'.
Er staat genoeg leuks op het programma in deze zomermaand! Lees hier wat er allemaal te doen is in augustus:

Zaterdag 4 augustus Miss 4Play goes Bananas
Op zaterdag 4 augustus moet je in Hellegat zijn, want hier wordt in het Strand en Party Paviljoen 'De Banaan' het toffe Beats en Beach party "Miss 4Play goes Bananas gegeven". Het feest begint om 19:00 en duurt tot 02:00. Je kan er dansen op house, techno, groove, latin, progressive, techhouse en tribal house. Voor ieder wat wils dus.

De dresscode is casual, beachwear met, hoe kan het ook anders is een beach club die 'De Banaan' heet: a touch of yello! De feestlocatie is aan het strand, dus zorg dat je laagjes aan doet. Bij mooi weer kan je zwemmen, dus vergeet zeker je zwembroek en bikini niet aan te doen onder je gele party outfit!

Zaterdag 4 augustus 3x NYX till 9am Saturgay taste the Rainbow (gaypride)
Heb je zaterdag 4 augustus na de Gaypride Canal Parade nog niet genoeg gefeest, dan kun je vanaf 23:00 uur terecht op dit "Regenboog feestje" in Club NYX in Amsterdam. Voor slechts €10,- kan je hier de hele nacht dansen tot de zon weer opkomt. Je kan meteen door voor een ontbijtje, want het feestje duurt tot 09:00 uur. Er is een toffe line up en je kan er losgaan op deep house, classics, tech house, hip hop en techno.

De dresscode is: 'colours of the rainbow', daar kan je dus echt alle kanten mee op. Extra leuk is het als je een kledingstuk kan vinden waar daadwerkelijk een regenboog op staat. Dat is in de tijd van de unicorn rage geen hele moeilijke opgave.
De keywords van het feest zijn love, respect, kindness en uiteraard equality. Kortom dit kan niet anders dan een liefdevolle avond worden!

Zaterdag 11 augustus Beachboom
Op zaterdag 11 augustus vindt de tweeëntwintigste editie van Beachboom plaats. Wat ooit begon als een klein strandfeest is uitgegroeid tot het strand-dancefeest van Zeeland. Op een van de mooiste plekjes in Renesse, misschien zelfs in Zeeland, namelijk de Brouwersdam. Ook dit jaar zal deze schitteren als partylocatie en kun je helemaal los gaan op de beats van hous, latin, deephouse en techhouse. Het thema en De Dresscode voor dit knalfeest is 'In to the blue'. Dit betekend niet dat je, net als de hoofdrolspeelster uit de gelijknamige film, in een klein blauw bikini topje hoeft te komen. Het mag natuurlijk wel, het feest is tenslotte op het strand. Bij blue kan je natuurlijk denken aan een blauwe jeans, maar origineler ben je denk ik in een leuk blauw jurkje of blauw overhemd.

Zaterdag 25 augustus → Cleopatra
Zaterdag 25 augustus is er in Moordrecht een 18+ club en trance feestje in Egyptische stijl. Je waant je in oosterse sferen tussen de bedouin tenten, palmbomen en tropische vlinders. Er zijn talloze acts als slangenbezweerders, dance- en vuuracts en er is een heuse waarzegster aanwezig de tarot kaarten voor je kan leggen. De locatie wordt volledig omgetoverd in harem sfeer en zal een onvergetelijke zomerse nacht worden.

Op dit all inclusive feestje is de dresscode vanzelfsprekend oosters. Oftewel voor dames sexy harem look, dress like a belly dancer en voor de heren harem look, dress like a sultan. Dat mag een witte of zwarte pantalon zijn met slippers. Sneakers en jeans kan je thuis laten, die zijn niet toegestaan.

Vrijdag 31 augustus Zuidahr Parrekzich
Heb je zo aan het einde van deze bloedhete zomer je feest budget er helemaal doorheen gejaagd? Goed nieuws! Dit toffe Haagse feestje op vrijdag 31 augustus, in 't Oude Gemaal, is helemaal gratis. Hoe tof is dat?! Er wordt oldscool, hardstyle, freestyle en raw hardstyle gedraaid en je kan feesten tot in de vroege uurtjes. Deze party duurt maar liefst 7! uur. Je bent welkom vanaf 21:00 uur en om 05:00 is het over met de pret.

De dresscode is casual, dus ook dat is een makkie. Dames kunnen in een skinny met een leuke top, maar een zomers jurkje kan ook. Heren kunnen kiezen voor een goede jeans met leuk overhemd. Ga eens voor een toffe print, dat kan best als je naar een feestje gaat!