Partyflock
 
­ Nederland

Sugar Factory: Stripped

gepubliceerd door , op
Stripped
7 juli 2018
Het zal de echte liefhebbers niet ontgaan zijn; de Sugarfactory is een nieuwe weg ingeslagen wat betreft haar clubprogramma. Steeds vaker maken artiesten hun opwachting die zich qua sound richten op diepe en minimalistische house en techno. Uit deze serie avonden is nu Stripped voortgekomen. Vrijdag 20 juli zullen drie lokale voorvechters van deze sound achter de knoppen plaatsnemen; Caim en Tom Liem.



Caim is de nieuwe samenwerking van Tommy Kornuijt en Mark Antoni. Beiden geven regelmatig acte de presence op bekende feesten als Breakfast Club en Mood. Hun minimalistische en melancholische aanpak lijkt altijd op de juiste knoppen te drukken en zet sinds vorig jaar menig dansvloer op zijn kop. De eerste release 'Flaneur EP' op hun eigen Caim label is net uit en nr. 2 is ook al onderweg. Duidelijk een act om in de gaten te houden!



Een andere rijzende ster is Tom Liem. Als mede-oprichter van Breakfast Club heeft hij al vele legendarische feesten georganiseerd en hiermee de crème van de wereldwijde house en techno dj's naar Amsterdam gehaald. Zijn sets bij Tresor en ADE zijn berucht geworden en met zijn vloeiende stijl brengt hij de menigte altijd in hogere sferen.


Kortom, drie lokale smaakmakers die precies weten hoe je een dansvloer in vervoering moet brengen. Net zoals jullie kijken we heel erg uit naar deze avond!