Partyflock

Metz on the Beach

 

Metz on the Beach

gepubliceerd door , op
De tweede Metz on the Beach deze zomer outdoor: "Let's go to the beach!" is ons thema en iedereen mag het weten. Op zondag 5 augustus laten we de zandkorrels schudden aan het strand van Hoek van Holland en de golven zullen met een heerlijk briesje meedansen. Locatie voor deze nu al legendarische dag: Beachclub Royal!

Zoals gezegd, zoals gedaan. Metz gaat op deze zonnige zondag 'outdoor' bij onze vaste locatie in Hoek van Holland. Vanaf 16.00 uur tot 01.00 uur neemt 'The Real House Event' de kust over met het leukste publiek, de beste dj's en natuurlijk nog veel meer kwaliteit. Mocht het weer tegenvallen (waar we natuurlijk niet vanuit gaan) dan zorgen we daar natuurlijk ook voor, maar daar gaan we niet vanuit!

Line-up met oa ROOG & La Fuente
Voor de line-up zoekt 'the real house event' het dit keer binnen de eigen grens. Hollandse House Helden Roog en La Fuente staan op het programma voor heerlijke sets tijdens de zonsondergang. Overvolle agenda's werden meteen aan de kant geschoven toen wij ze belden, want ze staan maar al te graag op Metz dit zomerseizoen: doet ons goed! Verder staan deze dag de krachtpatsers van de house Chris Rox en Jasper Clash op het programma en is er een nieuw gezicht toegevoegd aan de line-up: DJ Tierap! Onder de vleugels van Franky Rizardo is dit talent hard bezig in de studio en zijn zijn dj-sets bij ons niet verborgen gebleven. Heel gaaf om hem toe te voegen aan de line-up! De boys Vinny James & MC Roga maken de line-up met meer dan 200% compleet. Nu al dik!

Early beach tickets
Kaartverkoop is alvast van start gegaan. De eerste oplage 'early beach' tickets voor maar 12,50 (ex fee) nu online via
metzevents.­nl.

Last but not least: Metz in Hoek van Holland is de laatste jaren in de voorverkoop uitverkocht. Wij adviseren iedereen dan ook om op tijd zijn of haar kaartje aan te schaffen, voordat het te laat is. Vol is ook echt vol! Tot zondag 5 augustus!