Partyflock

Galactic Funk · Pangaea, Nathan Surreal, Konduku

 

Galactic Funk · Pangaea, Nathan Surreal, Konduku

gepubliceerd door , op
Galactic Funk (flyer)
Galactic Funk keert op zaterdag 21 juli terug naar haar thuisbasis Sugar Factory met een illustere headliner! In hun zoektocht naar vooruitstrevende elektronische sounds halen ze dit keer Kevin McAuley aka Pangaea vanuit de UK naar Amsterdam. Hij runt sinds 2007 samen met Ben UFO en Pearson Sound het Hessle Audio label. Oorspronkelijk afkomstig uit de dubstep hoek, is zijn sound geëvolueerd tot een house en techno hybride gekenmerkt door tegendraadse ritmes en pakkende grooves.

Nathan Surreal is een van de drijvende kracht achter Native Response en de Lichting en staat bekend om zijn edgy house sounds die doorspekt zijn met invloeden vanuit Detroit en Chicago. Hij bracht al platen uit op gerenommeerde labels zoals KMS, Motech en Coincidence en timmert hard aan de weg.

De Rotterdammer Konduku bracht onlangs zijn debuutalbum 'Kiran' uit op Nous'klaer en wist daarmee gelijk de ogen van velen op zich te vestigen. Etherische strings en stuwende ritmes vullen elkaar aan tot een hypnotiserend geheel. Steeds vaker staat hij ook achter de draaitafels om zijn kunsten te vertonen, zoals onlangs in BAR, Mono of [location=22487 name="Noorderschip"]{Locatie met ID 22487 bestaat niet!}.

Kortom, Galactic Funk komt wederom met een ijzersterk programma dat je niet wilt missen. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via de Sugar Factory website en Resident Advisor. Tot zaterdag de 21e!