Partyflock

Paul Kalkbrenner 17 oktober naar NDSM scheepsbouwloods in Amsterdam

 

Paul Kalkbrenner 17 oktober naar NDSM scheepsbouwloods in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Paul Kalkbrenner (flyer)
Duitse DJ en producer Paul Kalkbrenner komt met een show naar het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event. De show vindt plaats op de openingsdag van ADE op woensdag 17 oktober in de NDSM Scheepsbouwloods in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start donderdag 12 juli om 10:00 uur.

De bekendmaking van zijn ADE show volgt kort na de release van nieuw album Parts of Life, dat in mei uitkwam. Op dit album keert Kalkbrenner terug naar de basis. Het is zijn meest persoonlijke en onthullende project ooit. Zelf zegt de techno grootheid dat Parts of Life het beste is wat hij tot nu toe heeft gemaakt. De recensies liegen er niet om: "Parts of Life is an ambitious, sprawling 15-track collection of the sort of melodic house and techno Kalkbrenner is known and loved for." – DJ Mag.

Sinds Paul Kalkbrenner in 2009 doorbrak met het nummer 'Sky and Sand', is hij niet meer weg te denken uit het techno genre. Op het moment dat dit nummer uitkomt, is Kalkbrenner al tien jaar actief in de muziekindustrie en zeer succesvol in zijn thuisland. De single, afkomstig van de gelijknamige soundtrack 'Berlin Calling', zorgt ervoor dat hij zich ook in Nederland kan meten met de grootste namen in de scene.

Paul Kalkbrenner staat bekend om zijn diepe, minimalistische en melodieuze sound. Ondanks dat hij ook buiten de underground scene erg populair is, wordt hij ook hier nog gezien als één van de meest innovatieve electronica artiesten. Zijn talent brengt hem over de hele wereld; festivals als Coachella, Ultra Music Festival en Melt! mochten Kalkbrenner al eens verwelkomen. Ook in Nederland is hij een graag geziene gast: in 2016 wist hij de Heineken Music Hall om te toveren tot een broeierige techno kelder en afgelopen oktober was hij te zien in de Gashouder in Amsterdam met een exclusieve ADE show genaamd 'Back To The Future'.

Paul Kalkbrenner
Woensdag 17 oktober 2018, NDSM Scheepsbouwloods, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur
  • Early bird: € 32 (excl. servicekosten)
  • Regulier: € 37 (excl. servicekosten)

5 opmerkingen

Is en blijft een dikke held. 2 jaar geleden in HmH een indrukwekkende show weggegeven, serieuze optie deze :)
Hier ook zeker weten een optie.
1x gezien tot nu toe en dat was op "A Day at the Park" en gelijk verkocht :D

Uitspraak van M028 op donderdag 5 juli 2018 om 17:40:
Is en blijft een dikke held. 2 jaar geleden in HmH een indrukwekkende show weggegeven, serieuze optie deze :)

Ja toen ook geweest in de HMH. Daarna vorig jaar Tomorrowland gezien dus dit is ene logische opvolger
Nice, plus locatie maakt het weer wat specialer :)
Alleen serieus weer 3 uurtjes...­