Partyflock

Wegens succes extra kaarten Hardwell & Metroploe orkest in de verkoop

 

Wegens succes extra kaarten Hardwell & Metroploe orkest in de verkoop

gepubliceerd door , op
Symphony (flyer)
FeestSymphony · The Global Revolution Of Dance
OrganisatieRevealed Recordings Site
MOJO Site
LocatieZiggo Dome Site
Datumdonderdag 18 oktober 2018
StadAmsterdam
Vanwege de succesvolle kaartverkoop gaan er vandaag ruim 4000 extra kaarten in de verkoop voor het unieke ADE-concert dat Hardwell samen met het Metropole Orkest op donderdag 18 oktober gaat geven in de Amsterdamse Ziggo Dome. Van de 12.000 tickets, die vorige maand in de verkoop gingen, zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. Tijdens 'Symphony: The Global Revolution of Dance' neemt de legendarische dj, samen met 's werelds leidende pop- en jazzorkest, het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. Een all ages concert dat begint met de opkomst van de dancemuziek in de jaren 80 en eindigt bij de mega hits van nu. De extra tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.djhardwell.com/symphony.

Symphony: The Global Revolution of Dance kenmerkt zich door de samenstelling van verschillende muziekperiodes, van de jaren '80 tot nu. Hits van diverse wereldsterren passeren de revue, van Donna Summer tot Tiësto, van Carl Cox tot Daft Punk. Afgelopen maart lanceerden de wereldberoemde dj Hardwell en het Metropole Orkest, winnaar van meerdere Grammy Awards, ook al hun gezamenlijke track Conquerors.

"We zijn overweldigd door het succes van de kaartverkoop. Dit is nu al een groot compliment voor al het harde werk en alle honderden betrokkenen. Ik ben ontzettend trots op de show en kijk er naar uit dat we nu nog meer fans de gelegenheid kunnen geven om hier tijdens Amsterdam Dance Event onderdeel van te zijn.", aldus Hardwell.

Hardwell & Metropole OrkestSymphony: The Global Revolution of Dance
Donderdag 18 oktober 20.00 uur – Ziggo Dome Amsterdam – all ages

Tickets
Tickets zijn beschikbaar vanaf 34 euro (excl. BTW en administratiekosten) en vanaf vandaag verkrijgbaar via djhardwell.­com.

Hardwell & Metropole Orkest - Symphony: The Global Revolution of Dance wordt georganiseerd door Fourmation Entertainment en MOJO in samenwerking met Sorted Management en Amsterdam Dance Event.

2 opmerkingen


Uitspraak van :bier: Vlugge Japie :banana: op woensdag 4 juli 2018 om 13:07:
Typefoutje in de titel ;)

Je kan beter het uitroepteken aanklikken rechts bovenin. Dit lezen ze waarschijnlijk niet ;)