Partyflock
 
­

Latin Lovers

gepubliceerd door , op
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse gecombineerd met de heetste urban: Latin Lovers keert dit seizoen tóch nog terug naar het Bloemendaalse strand! Vanwege omstandigheden kon de eerder geplande editie van april dit jaar helaas niet doorgaan, maar Latin Lovers heeft toch nog een datum in het vizier kunnen krijgen: zondag 5 augustus! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt op deze dag van 17.00 tot 00.00 uur bigger & better terug bij Beachclub Bloomingdale!

Maar 1 editie deze zomer
Het zal vele niet ontgaan zijn dat er dit jaar nieuwe regels van kracht zijn in Bloemendaal. Dit betekend dat er minder feesten zijn bij Beachclub Bloomingdale en Latin Lovers dit jaar ook maar slechts één keer plaats vind! Extra reden dus om groot uit te pakken voor de trouwe Latin Lovers aanhang!

Line-up met oa Johnny 500 & Gregor Salto
Speciaal voor alle dames die altijd aanwezig zijn bij Latin Lovers maken we het net iets wat heter dan normaal. Johnny 500 gaat zijn debuut maken voor Latin Lovers op het strand van Bloemendaal en wordt aangevuld door Gregor Salto, Genairo Nvilla, Leroy Styles en meer!


Beachclub Bloomingdale
Al vier jaar lang zorgt Latin Lovers voor de fijnste latinhouse met een met een vleugje R&B bij Bloomingdale! Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de beste artiesten van dit moment zorgen Latin Lovers en Bloomingdale voor de ultieme strand beleving.

Presale & Ladytickets
Traditiegetrouw heeft Latin Lovers weer ladytickets beschikbaar. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via latinlovers.­nl en kosten 18 euro per stuk. Let op, er zijn maar een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via latinlovers.­nl Kortom, zet zondag 5 augustus in je agenda voor de ongetwijfeld meest legendarische Latin Lovers editie in Beachclub Bloomingdale!