Partyflock
 
­ Nederland

Thrills w/ Inigo Kennedy, Pär Grindvik, Rebelle

gepubliceerd door , op
Thrills
8 juni 2018
Techno heads kunnen vrijdag 15 juni hun hart ophalen! Twee zeer gerespecteerde veteranen die beiden al meer dan twintig jaar van grote invloed zijn op de ontwikkeling van de techno zullen hun opwachting maken in Sugarfactory.

Inigo Kennedy heeft sinds de jaren '90 over de honderd platen uitgebracht en je kunt hem gerust beschouwen als een van de pioniers van de UK techno. Ondanks zijn extreme hoge output heeft hij zich altijd laten zien als iemand die de grenzen van het techno genre blijft opzoeken en verleggen, zonder daarbij aan kwaliteit in te leveren. Mede via zijn genre bepalende label Asymmetric heeft hij een diepe stempel gedrukt op de wereldwijde techno scene.

Pär Grindvik staat al sinds de jaren '90 in de frontlinie van de zweedse elektronische muziek scene als artiest, eigenaar van een platenwinkel en labeleigenaar. Hij heeft inmiddels alle uithoeken van de wereld kennis laten maken met zijn sound en helpt daarnaast ook graag opkomende talent uit de underground. Support deze avond komt van Rebelle.