Partyflock
 
­ Nederland

Jebroer brengt met nieuwe single ode aan schoonzus Malu

gepubliceerd door , op
Jebroer brengt met nieuwe single ode aan schoonzus Malu
1 juni 2018
ArtiestJebroer
Vandaag brengt Jebroer met het vrolijke nummer 'Malu' een ode aan zijn schoonzus. Malu heeft het syndroom van Down maar geniet met haar positieve blik zelfs van de kleinste dingen in het leven. Jebroer voelt enorm veel liefde voor zijn schoonzus en bewondert haar vrolijke instelling, daarom bedacht hij samen met Gers Pardoel dit nummer. Omdat het liedje zo persoonlijk is, is de hele schoonfamilie van Jebroer in de bijbehorende videoclip te zien.

Jebroer: 'Ik wil altijd méér, méér méér in het leven, terwijl Malu al super blij is met een fles shampoo. Ik bewonder haar positiviteit en dankbaarheid en daar probeer ik aan te denken bij alles wat ik doe. Het inspireerde me tot dit liedje'.

Jebroer laat met 'Malu' wederom zien een veelzijdig artiest te zijn. Natuurlijk kent het grote publiek hem van feesthits als 'Kind Van De Duivel', maar Jebroer heeft eerder bewezen ook tracks met een diepere betekenis te kunnen maken. Voorbeelden zijn [/url=https://www.youtube.com/watch?v=K1LFqPOUbRU]'Tranen in Camouflage'[/url] met Wudstik, over een vriend die in de drugs zat en 'Ga Maar Vast Slapen' met Candy Dulfer, over zijn rol als vader.

Bekijk de videoclip van 'Malu'


Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr. Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 had Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 24 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in België en heeft Tripel Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook platina en de track 'Vaderland' met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Samen met Duitsland's meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät N FrikK bracht hij de track 'My Gabber' uit, en organiseerde hij tijdens het Amsterdam Dance Event zijn conceptavond 'Paranoia'. Vorig jaar bracht hij het nummer 'Marathon' met Anita Doth van 2Unlimited uit en dit jaar volgde de hit 'Hatsikidee' met Outsiders. Jebroer werkt op dit moment aan tracks voor een nieuw album en is deze zomer op alle grote festivals te vinden.

Gers Pardoel
Gers Pardoel werd bekend door zijn samenwerking met The Opposites op de single 'Broodje Bakpao', die de Platina Award kreeg. Daarnaast is hij vooral bekend met zijn hits 'Ik Neem Je Mee', 'Bagagedrager' en 'Louise'. In 2017 heeft Gers deelgenomen aan het Vlaamse televisieprogramma 'Liefde Voor Muziek 2017', met als exponent zijn hit 'Zo Bijzonder'. Inmiddels heeft hij de Lotto Arena in Antwerpen al twee keer uitverkocht in zowel maart 2018 als maart 2019. Gers is een workaholic van de puurste soort, zonder daar zijn jonge gezinnetje mee te verwaarlozen. Zijn laatste album 'Voor M'n Kids', welke de Gouden Status heeft, is daar het perfecte voorbeeld van. Deze zomer zie je Gers met zijn band op festivals in Nederland en België en hij zal dit najaar deze landen ook bezoeken in de theaters. Tevens maakt Gers dit najaar zijn debuut als jurylid bij 'The Voice Kids België'.

1 opmerking

Ik ben best progressief op muzikaal gebied, maar sinds "artiesten" als je broer en dergelijke op de mainstage staan van festivals, ga ik liever met lego spelen of huilen in een hoekje.

(vroegah had je nog legendarische artiesten op festivals Digweed, Tenaglia, Mark N om er maar paar te noemen)