Partyflock

Deepsense Second Stop · Deephouse, tech house en techno samen op één feest

 

Deepsense Second Stop · Deephouse, tech house en techno samen op één feest

gepubliceerd door , op
deepsense (flyer)
Feestdeepsense · Second Stop
Organisatiedeepsense
LocatieVasim Fabriek Site
Datumzaterdag 19 mei 2018
Winactiedeepsense actie, gesloten
StadNijmegen
Naar een succesvolle start afgelopen Maart van het nieuwe concept deepsense, komt deepsense met Second Stop en keert het weer terug naar Cultuurspinnerij de Vasim in Nijmegen. JM Evenementen brengt met deepsense een unieke mix van muziekstijlen naar Nijmegen en breidt hiermee het Nijmeegse danscircuit uit. Het doel is van het feest is even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het feest ook zegt. Kom naar deepsense Second Stop en luister, kijk, proef, voel en ruik.
Zin in een onvergetelijk feest? Kom dan naar deepsense Second stop.

Uiteenlopende muziekstijlen
In Nijmegen heerst een echte dancecultuur. Al jaren zijn er diverse evenementen waarop feestgangers losgaan. Er zijn feesten die zich op deephouse richten en feesten die zich op techno richten maar tech house blijft toch het opgeschoven kindje in de Nijmeegse dance scene. Deepsense richt zich voornamelijk op de tech house met die andere stijlen samen mixen op een feest is uniek. deepsense brengt deze uiteenlopende stijlen daarom samen op één feest. Feestgangers genieten op deepsense niet alleen van de muziek maar alles wat er bij komt kijken

Weer veelbelovende line-up
De line-up van deepsense Second Stop bestaat uit bekende artiesten en bestaand talent uit de regio. De mooie combinatie van artiesten: Sidney Charles, Park & Sons, Relativ, Tim Herfst, en Daniel Williamsen zorgen voor een spektakel en lekkere dansbare beats. Ze hebben ieder een andere stijl waardoor je continue compleet verrast wordt en ieder optreden anders beleeft. Van funcky house tot aan wat diepere techno.

Streel je zintuigen
deepsense streelt je zintuigen. Luister, kijk, proef, voel en ruik tijdens deepsense Second Stop. Luister bijvoorbeeld naar heerlijke technobeats die extra versterkt worden door de industriële locatie. Voel de warmte en proef de sfeer van dit nieuwe dancefeest dat de Nijmeegse dancescene rijker maakt.

Meer informatie en tickets: facebook.­com